2777
2789
عنوان

بیاید نظرتونو بگید

109 بازدید | 15 پست

با یکی اشنا شدم

یه تعداد دروغ بهم گفته بود

سر چندتای اولی خودم اشتباه کردم موندم

سر اخری که فهمیدم گفت که بهش فرصت بدم یه ماه درستش میکنه رفتارشو

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

بیشتر ببینید

الان یه ماه تموم شد

هیچ رفتار بدی این یه ماه نداشت

خوش گذشت

ولی من خودم توی این یه ماه با ادم های دیگه ای اشنا شدم برخلاف اینکه بهم گفته بود این یه ماه هم عین کسی که توی رابطس تعهد داشته باشم بهش

ولی خب دیگه اونو مناسب خودم نمی دیدم

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از طرف دیگه دنبال رابطه جدی هم نیستم

ولی الان مثلا این یه ماه یکی از همکارام پیشنهاد داد

که حداقل پوینت مثبتش تحصیلات هم رده با خودم هست

ولی اگه بخوام از آب نمک درش بیارم امادگی یه رابطه جدی هم ندارم با یکی که همش چشم تو چشم قراره بشم

نمیدونم همچین وضعیتی کسی داشته ؟ توصیه ای دارید؟

بیشتر ببینید
الان یه ماه تموم شدهیچ رفتار بدی این یه ماه نداشتخوش گذشتولی من خودم توی این یه ماه با ادم های دیگه ...

کات کن باهاش 

هیچ پسر ارزش اینو نداره خودتو وقفش کنی

بهتر اومد با بهتره ازدواج کن

دروغ در چه حد بوده بستگی داره

در حد زیاد

عین این که تو بگی دنبال لباس مشکیم بگن بیا اینجا لباس مشکی فروشیه بری ببینی همش سفیده  

بیشتر ببینید
دروغاش بزرگ بود؟

اره 

بیشتر ببینید
آدمی که دروغ میگه بدرد نمیخوره

اینو خودمم میدونم

ولی میدونی دیدم بهش چیه

میگم خب من که نمیخوام ازدواج کنم اصلا توی برنامم هم که نیس

اینم که بیکاره 

هر وقت نخواستم هم ولش میکنم میرم

بیشتر ببینید