2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من داداشم از عید برای کنکور شروع کرد فیلم های مازو دید و تست هم از کتابای خیلی سبز جزوات مدرسشو ماز زد و ازمون قلم چی سال های پیش همون سال و کنکور های 10 سال اخیر هم زد و خوب نتیجه ی خوبی هم گرفت و برای نهایی هم مثلا 14 و15 ساعت میخوند روزانه 2 یا 3 ساعت برای تشریحی وقت میگذاشت دوران نهایی برعکس 

چی قبول شد؟از عید با پایه خوب؟

پزشکی تهران سراسری قبول شد نه پایه اش از شیمی و زمین و فیزیک و ریاضی تقریبا صفر بود و فقط برای نهایی به زور خونده بود اما زیست بد نبود به دلیل اینکه از عید 12 درگیر بیماری نخاعیی شد و یادمه پارسال اولین ازمونی که از قلم چی زد همه درصداش زیر 20 بود 

واقعا فوق العاده اس از چن ساعت شروع کرد؟یهویی ۱۵ ۱۶ ساعت خوند؟

خوی اوایل سال که مثلا تازه بیماری دراومده بود شروع کرد نتونست بخونه  و یک ماه مونده به عیدم استارت زد نتونست از 1 فروردین از 6 ساعت شروع کرد روز 10 فروردین رسوند به 14 ساعت و اواخر رسوند به 17 ساعت چون عقب بود و اینکه ببین کلا بچه ی درسخونی بود دوران راهنمایی خیلی درس مسخوند اما بخاطر بیماریش کل دبیرستانش به درک حاصل شد