2777
2789
عنوان

پوست صورت

125 بازدید | 18 پست

آقا سلام

۱۵ سالمه صورتم هم هر یه مدت جوش میزنه چکار کنم که دیگه صورتم جوش نزنه یچیزی معرفی کنین بگین چی نخورم یه صابونی یه کرمی یه پمادی روتین پوستی هرچی معرفی کنین برم بخرم که صورتم جوش نزنه خواهشا.

نظرسنجی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روغن نعنا طبیعی زیر یه هفته جوشات روخشک میکنه روغن آووکادو روغن بادام تلخ روغن فندق آلوورا گلاب سرکه ...

نه پوستم چربه

بعد یه مدتی رفتم واسه یه متخصص پوستی گفته نباید چربی بخوری الان من این نزدیکه دو ماهه چربی نخوردم 

چکار کنم

شوینده آنوا بخر صورتت و باهاش بشور ترمیم کننده دکتر التیا 345 بزن دورانی ماساژ بده جذب که شد اسنس کوزارکس بزن 

جوش نمیزی دیگه اگه جای جوش ناشی از لک داری هم برطرف می‌‌شه

شبا زود بخواب

غذاهای چرب و تند و آجیل و شیرینی زیاد نخور 

دستت کثیفه صورتت نزن روبالشتیتو میری حموم باخودت ببر بشور 

نه پوستم چربهبعد یه مدتی رفتم واسه یه متخصص پوستی گفته نباید چربی بخوری الان من این نزدیکه دو ماهه چ ...

چربی لبنیات غلات شیرینی گرمیجات مصرف نکن 

روتین پوستی: سرم چای سبز سرم هیالورونیک اسید سرم اسید سالیسیک سرم خاویار سرم ویتامین‌سی سرم برنج ضدآفتاب‌بیرنگ

روتین پوستی محصولات بیواکوا *oil skin 

محصولات اوردینری 

محصولات کوزارکس 

محصولات بیوتی آف چوسان 

و یه چیزای کوچولو دیگه مثل ضد لک و ضدآفتاب خاص هم خواستی بگو

چربی لبنیات غلات شیرینی گرمیجات مصرف نکن روتین پوستی: سرم چای سبز سرم هیالورونیک اسید سرم اسید سالیس ...

واقعا خیلی ممنونم.

خدا خیرتون بده دستتون درد نکنه