2777
2789
عنوان

بگین چی جوابشو بدم انقد دسته بالا نگیره خودشو

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 43 پست
نمیخادخوندم فقط قطعش کن نورزیادمصرف میشه مشتبااااااااقطعش کن دایییییی😂😂

عآقا حله بخاطر مرامت قطعش میکنم 

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

اسی بایداعصابش خراب نشه امام علی گفتع دشمنتوگیج کن ندونه چخبر اسی بایدگیجش کنه😂

🤣یه کلاس سیاست مداری باید براش بزاری مثل اینکه

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزاربسوزدایی قصه چی رومیخوری مایه عمراتصالی کردیم چیمون شدنه پوستمون کلفترشد😂

ها والا موافقم مشتی ته دیگ هرچی برشته تر خوشمزه تر

ها والا موافقم مشتی ته دیگ هرچی برشته تر خوشمزه تر

اون ته دیگه روبقال نقی نباس خوردک بایدسورمه کنی بکشی ب چشات حیف مردیه یسریادارن یدک میکشن هرچنددم روزگارگرم تانامردنباش مردپیدانمیشه حالامشبااااااداداش قطعش کن😂

اون ته دیگه روبقال نقی نباس خوردک بایدسورمه کنی بکشی ب چشات حیف مردیه یسریادارن یدک میکشن هرچنددم رو ...

احساس میکنم به پیشنهاد کیبورد تایپ کردی سید اینا چیه نوشتی🤣🤣قطع نمیکنم باحالی

احساس میکنم به پیشنهاد کیبورد تایپ کردی سید اینا چیه نوشتی🤣🤣قطع نمیکنم باحالی

مشتی مامیگم کارتون خوابیم تومیگی کدپستی محل اقامت مااینطوری نگاه نکن ماهمه کارکردیم هفت خط هفت خطیم بقول شاعرک میگه ماروایطونگاه نکن ماته هفت خطیم 😂

مشتی مامیگم کارتون خوابیم تومیگی کدپستی محل اقامت مااینطوری نگاه نکن ماهمه کارکردیم هفت خط هفت خطیم ...

🤣هفت خطو از رو خودت ساختن ستون