2777
2789
عنوان

شده بدون عشق ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 66 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بدون عشق نامزد کرده بودم یه مدت

هیچکس جز خدا نمیدونه چه دردی کشیدم💔

خداروشکر خلاص شدم...

به جای کوچیک کردن دیگران ، خودت بزرگ شو ، به جای نشستن و حسرت خوردن ، بلند شو و برای آرزوهات بجنگ...🤍✨️آقایون ریپلای نکنید لطفا.

ازدواج اولم با یک دنیا عشق بود و مخالفت خانواده و تهدید و..... اوووووو بعد دو سال جنگیدن بهم رسیدیم..اما یکسال بعد رفت دنبال یه هرزه و با یه بچه چند ماهه طلاق گرفتم.. ازدواج دومم عقلانی بود و با مشورت بزرگترا و بدون یک ذره عشق.. اما الان بعد هشت سال شوهرم همه دنیامه، بیش از حد دوسش دارم و خیلی رابطمون خوبه

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

من سنتی ازدواج کردم 

یک هفته بعد خاستگاری عقد کردم 

هیچ شناختی رو هم نداشتیم 

خانواده ها هم فامیل نبودن فقط یه شناخت دورادور داشتیم 

اولش بدون عشق ازدواج کردم اما بعدش 

همون هفته اول عاشقش شدم 

شوهرم به گفته خودش همون تو خاستگاری عاشقم شد

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید
منم همین جوری بودم و ازدواج هم نکردم پشیمون نیستم چون ازدواج با کسی که نمیخوایش عذاب ابدیه

شما یه ماه با خواستگارت حرف بزنی و دوبار بری بیرون قشنگ ب دلت میشینه 

بعد میگی اکس م خر کیه 

بره ب جهنم 

و میگی بهتر ک نشد

من به امید زنده ام ☘️

چه اشتباه بزرگی کردم رفتم تو رابطه چه اشتباهی کردم خدایا من همون اول بهش گفتم اگه واسه خوشگذرونی میخ ...

همه پسرا همینو میگن 😂

تو چرا باور کردی اخه عزیزم

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

من بعد ۸ سال دوستی عشقم ولم کرد رفت دختر خالشو گرفت بی خبر منم دو سال تو سوگ بودم انقدر گریه و عجز و ناله و نفرین کردم اما در اخر پذیرفتم همه چیزو ای کاش حداقل خاستگار سنتیا خوب بودن ازدواج میکردم میرفتم..

من محرد بودم اصلا به عشق دوست داشتن فکر نمی‌کردم وباور نداشتم واقعا عشق وجود داره 

مسخره به نظرم میومد 

دستم تو جیب خودم بود آزاد بودم و مستقل 

هرچی هم خواستگاری میومد فقط وضع مالی خانواده خود پسره برام مهم بود ...بخاطر مسایل مالی ردشون میکردم 

تا اینکه نمی‌دونم چی شد  😂😂

یه خانواده اومدن غریبه غریبه 

پدرم و مادرم جفتشون راضی ....منو راضی کردن گفتن یه مدت نامزد باشید اگر خوب نبود ردش کن 

من اینقدر با این پسر سرد بودم که نگوووو 

این بیچاره هرکاری کرد برای دلبری ....ولی من دست خودم نبود سرد سرد بودم 

بعد پنج ماه نامزدی تصمیم بر عقد شد

پدرم گفت اگر راضی نیستی میتونی قبول نکنی 

ولی اگر هم قبول کردی مشکلی پیش آمد من پشتت هستم 

ولی من هنوز دوستش نداشتم از ته قلب 

فقط بهش عادت کرده بودم این لعنتی هیچ ایرادی نمیشد ازش گرفت 

به بودنش عادت کرده بودم 

به عقد راضی شدم ....سه ماه بعد عقد دلمو برد وعاشقش شدم 

طوری که خودمو فداش کردم 

وهمیشه پدرومادرمو دعا میکنم 

همسرم قبلا خیلی با دخترها در ارتباط بوده تو دانشگاه محیط کار حتی دخترخاله ها ودخترعمه هاشو دیده 

می‌گفت وقتی تو باهام سرد رفتار میکردی بیشتر جذبت میشدم 

با خودم میگفتم خدایا این دیگه کیه با عشق و محبت من واین همه دلبری این دختر ذوب نمیشه مثل بقیه ....وهر روز بیشتر عاشقت میشدم 

ولی من بعد عقد ...بخاطر محرم شدنمون و کلاسهای مشاور بیشتر باهاش بیرون میرفتم تا بیشتر بشنامش 

هر روز که میدیدم چقدر انسانه چقدر روی پاهای خودشه خودش تلاش کرده به اینجا رسیده بیشتر به چشمم میومد