2777
2789
عنوان

شده بدون عشق ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 66 پست
من بعد ۸ سال دوستی عشقم ولم کرد رفت دختر خالشو گرفت بی خبر منم دو سال تو سوگ بودم انقدر گریه و عجز و ...

الان بهتری عزیزم ؟؟؟

امیدوارم به زودی تاپیک ازدواجتو ببینم با عشق خوشبخت ترین باشی جانمم

بدون عشق نامزد کرده بودم یه مدتهیچکس جز خدا نمیدونه چه دردی کشیدم💔خداروشکر خلاص شدم...

خب اگه بخواین پای عشق بمونیم کسی نیاد که ما دوسش داریم

همه چیز درست میشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ازدواج اولم با یک دنیا عشق بود و مخالفت خانواده و تهدید و..... اوووووو بعد دو سال جنگیدن بهم رسیدیم. ...

خداروشکر من فقط امیدم به خداست که مهر کسی که دوسش دارم و از دلم دربیاره 

همه چیز درست میشه

الان بهتری عزیزم ؟؟؟امیدوارم به زودی تاپیک ازدواجتو ببینم با عشق خوشبخت ترین باشی جانمم

الان خوبم اما هنوز تو شوکم میدونی..اخه تا لحظه اخرربا هم خوب بودیم اصلا باورم نمیشد همچین کاری با من بکنه 

من محرد بودم اصلا به عشق دوست داشتن فکر نمی‌کردم وباور نداشتم واقعا عشق وجود داره مسخره به نظرم میوم ...

دقیقا با مردا هرچی سردتر باشی بیشتر مصمم میشن گ بدستت بیارن

من به امید زنده ام ☘️

همه پسرا همینو میگن 😂تو چرا باور کردی اخه عزیزم

چون بار اولم بود با به نفر دوست میشدم چون یه آدم ساده بودم که فکر میکردم چرا باید دروغ بگه چون یه احمق بودم که تا اون زمان با هیچ پسری حرفم نزده بودم که بخوام متوجه بشم

همه چیز درست میشه

من بعد ۸ سال دوستی عشقم ولم کرد رفت دختر خالشو گرفت بی خبر منم دو سال تو سوگ بودم انقدر گریه و عجز و ...

خدایا چقدر سخت الان بازم بهش فکر میکنی؟

همه چیز درست میشه

الان خوبم اما هنوز تو شوکم میدونی..اخه تا لحظه اخرربا هم خوب بودیم اصلا باورم نمیشد همچین کاری با من ...

عزیزم این یک تجریه شد که متوجه شی از هیچکس هیچ چیز بعید نیست 

ایشون با همسرشون خوبه ؟؟

سراغی نمیگیره 

چون بار اولم بود با به نفر دوست میشدم چون یه آدم ساده بودم که فکر میکردم چرا باید دروغ بگه چون یه اح ...

بله دقیقا بخاطر همینه 

ولی دیگه یاد گرفتی اینو 

من تجربه کردم زیاد و اشتباه کردم ۹۹ درصد پسرا همینن نقش بازی میکنن دروغ میگن 

ب حرفا توجه نکن فقط و فقط رفتار پسرا رو باید سنجید 

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

میدونی دارم به این نتیجه میرسم که فقط باید با عقل ازدواج کرد اگه کمی از طرف خوشت میاد و فکر میکنی میتونی تحملش کنی اگه پول داره و وضعیتش خوبه بزار هر حرفی میخان بهت بزنن بگن پول پرست و هرچی این مردا لیاقت عشق و ندارن هیچوقت نداشتن و ندارن هیچکدومشون به مرد که عشق بدی میره دنبال یکی دیگه مرد لیاقت عشق و نداره...

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️

خواستگار سنتی ها هم بد نیستن 

بنظرم اگ طرف اوکی باشه حتما حتما عشق بوجود میاد 

اگ انتخاب عاقلانه باشه 

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

خدایا چقدر سخت الان بازم بهش فکر میکنی؟

اره حتی یه لحظه فکرش از ذهنم دور نمیشه چون بی خبر ولم کرد بعضی وقتا انقدر فکر میکنم سر درد میگیرم هر ماه موقع پریودیم انگار داغی ک به دلم گذاشت تازه میشه همش گریه میکنم تدا ازش نگذره من حداقل توقع داشتم بیاد راستشو بگه بگه ک نمیتونیم ازدواج کنیم بعد بره اما با نامردی تمام بی خبر رفت 

خواستگار سنتی ها هم بد نیستن بنظرم اگ طرف اوکی باشه حتما حتما عشق بوجود میاد اگ انتخاب عاقلانه باشه

من از امشب می‌خوام دعا کنم که خدا نجاتم بده همین راه دیگه ای ندارم 

همه چیز درست میشه

من از امشب می‌خوام دعا کنم که خدا نجاتم بده همین راه دیگه ای ندارم

انشالله عاقبت بخیر بشی

اره حتی یه لحظه فکرش از ذهنم دور نمیشه چون بی خبر ولم کرد بعضی وقتا انقدر فکر میکنم سر درد میگیرم هر ...

مطمئن باش کارمای کارشو پس میده زمین خیلی گرده خب بعد الان مثلا یکی بیاد برای ازدواج حالت بد نمیشه که به جز اون داری با یکی دیگه ازدواج میکنی

همه چیز درست میشه