2777
2789
عنوان

بین این دوتا پسر موندم میشه کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 46 پست

به خودت بستگی داره

عجله نکن خودتو بسنج ببین به رشد کافی شخصیتی رسیدی یا نه 

اینطور که تو گفتی هر ۲ شون وضع مالیشون خوبه پس مشکل مالی و اینا زیاد مد نظرت نیست

به اخلاقاشون نگاه کن کدوم بهتره

هر چقدر پول و ثروت مهمه اخلاق ۱۰۰ برابرش مهم تره 

به اینم فک کن فردا روزی یوقت پشیمون نشی 

احساسی تصمیم نگیر 

وقت برای آشنایی هم در نظر بگیر و طرفتو بسنج از همه لجاظ میتونی از تکنیکای روانشناسی بی خطر هم استفاده کنی سوالای روانشناسی بپرسی ازشون ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواهش و البته اولی یکم ریسک داره به احتمال زیادبستگی داره چرا به کات رسیدین

هم با دخترای دیگه حرف زد به بهونه رقابت درسی

چون ما وقتی که آشنا شدیم هردمون پشت کنکوری بودیم

و ضررای دیگم بهم رسوند دوسه سال از آیندم عقب افتادم به خاطرش

هم با دخترای دیگه حرف زد به بهونه رقابت درسیچون ما وقتی که آشنا شدیم هردمون پشت کنکوری بودیمو ضررای ...

پس بنظرم اصلا جزو گزینه ها در نظر نگیرش 

این آدما آدم زندگی نیستن حیفه زندگیتو براش بزاری

مشکلت با اولی چیه که شده اکست؟

میگم شما وقتی کارت اهدای عضو گرفتی خانوادت چیزی نگفتن ؟ من یه بار درموردش صحبت مردم مامانم کم بود خودش بکشتم

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید
میگم شما وقتی کارت اهدای عضو گرفتی خانوادت چیزی نگفتن ؟ من یه بار درموردش صحبت مردم مامانم کم بود خو ...

مادر منم اوایل مخالف بود ولی کیه که گوش بده؟😆😉😅🤣😂😀

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم