2777
2789

من دوسال اختلاف دارن...پسرم دوسالش بوددخترم دنیااومد.‌‌..پسرم خیلی مهربونه اصلادعوانکردروزای اول صداش میکردبچه🥲اونموقع دخترم زردی داشت گذاشتیم تودستگاه..پسرم اومددیدش گریه کرد براش ناراحت شدگفت بچه روچراگذاشتی اونجا🥲🩷الان پسرم پنج سال ونیمه دخترم سه ونیم...

فرشته خانم هستم😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من داشتم دوتا دختر بودن تو نوزادی زیاد نمیزدش فقط یکبار گهواره انداخت روش وقتیم بزرگتر شدن همو خیلی میزدن الانم که یکی ۱۴ سالشه یکی ۱۷ بعضی وقتا باهم دعوا دارن

ولی در کل دوستایی خوبین برا هم

ولی پسر دومم ۴ ساله بود سومی دنیا اومد دیگه کوچیکه رو اذیت نمیکردن اون دوتا 

تازه پسر چهار سالم مثل یه مادر بود براش هنوزم یه ثانیه ولش نمیکنه کوچیکم ۵ سالشه به هم خیلی وابسته ان وهمش با همن 

دعوا بیشتر بچها دارن دیگه باید تحمل کرد چاره ای نیست من فقط میترسم بلایی سر هم بیارن تا دعوا بشه جداشون میکنم اگ کش بدن تنبیه میکنم تا آروم بگیرن نمیشه ولشون کرد همدیگه رو بد میزنن دوتا بزرگه 

من داشتم دوتا دختر بودن تو نوزادی زیاد نمیزدش فقط یکبار گهواره انداخت روش وقتیم بزرگتر شدن همو خیلی ...

عزیزم خدا حفظشون کنه 

منم خدا خدا میکنم زود بزرگ بشن دومی خیلی بد اخلاق ولجبازه   اولی باز مهربون تره بیشتر هم مقصر دعوا پسر دومیه 

دلم بچه ی دوم میخواست ولی الان ترس افتاده ب دلم فعلا دوماهمه

نه عزیز استرس نداشته باش

از همین بارداری همش باهاش شکمتو ناز کن ازش بخواد بوسش کنه تعریفش کن وبراش کادو بخر بعد زایمانت بگو نی نی  هدیه برات آورده