2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پربازدید کودک همسری

412 بازدید | 45 پست

بی فرهنگ؟کودک همسر؟

شماهایی که حمله کردید ادعای تمدن تون میشه؟

عین وحوش ریختین سرشو تا میتونستید فرهنگ مثال زدنی تونو نشون دادید 

اونی که گفت نون خور کم کردن،از کارما،روز قیامت یا هرچی نمیترسی؟

اونی که گفت تو ۱۹ سالگی لباس زیر شوهر شستن افتخار نداره،تو ۳۰ سالگی افتخار داره؟

تازه فقط نامزد بود

اونی که گفت دوست دختر دوست پسر میموندین نامزد نمیکردین،فرهنگ تو کجاست که از شکل گیری خانواده فراریی و با بنیان خانواده مشکل داری؟

شما با فرهنگا کودک همسری کودک همسری راه میندازین،اصلا اطلاعی از سن کودکی و نوجوانی ندارین جو گیر شدین،ازدواج زیر دیپلم نوجوان همسری حساب میشه که خوب نیست،بعد اون هرکس با ایده آل هاش و مشورت خانواده حق داره انتخاب کنه کی ازدواج کنه,۲۰ یا ۳۵

کودک همسری هم یعنی یه مرد خیلی سن بالا بیاد یه نوجوون رو بگیره 

نه مثلا یه پسر۲۳ ساله و یه دختر ۱۸ ساله

چقدرم که لایک خوردین شما بی فرهنگا 

شایدم خیلی هاشون دختر های سن بالایی بودن که آرزوی ازدواج دارن و به اون کاربر حسودی شون شده بود 

دکتر جان ۸۱ تگت نمیکنم ولی اگه تاپیکمو میبینی 

حرفت بسیار نا بجا و نا مربوط بود 

خصوصا تاپیک درآمد پدرت با وجود اینکه میدونی درامد یک سالش رو خیلی ها با ۲۰ سالم نمیتونن در بیارن

کلا حرف نا مربوط زیاد میزنی 

ولی اصلا حقت اون همه توهین نبود 

جواب حرفاشونو میگیرن قول میدم 

پایان

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

دقیقا تو تاپیک خودش بحث همونه خیلی بد حرف زدن باهاش ناراحت شده 

به نظرم اگه به روز حساب یا حداقل کارما اعتقاد دارن یه معذرت خواهی باید از کاربر دکترجان81 داشته باشن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

اصلا ازدواج ربطی به سن نداره نمیدونم کی میخوان اینو بفهمن

داریم دختری که ۲۰ سالگی به بلوغ فکری رسیده و هنوز ازدواج نکره خانم متاهل دیدم با دو تا بچه از لحاظ فکری از بچه هام کمتره

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا تو تاپیک خودش بحث همونه خیلی بد حرف زدن باهاش ناراحت شده به نظرم اگه به روز حساب یا حداقل کارم ...

اصلا هرکی میگه جهان سومی باید ازش فرار کرد 

با ادعای روشن فکری تمام خصلت های بدشونو نشون میدن

اصلا هرکی میگه جهان سومی باید ازش فرار کرد با ادعای روشن فکری تمام خصلت های بدشونو نشون میدن

وای چقدر حفقققققققققق

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
اصلا ازدواج ربطی به سن نداره نمیدونم کی میخوان اینو بفهمنداریم دختری که ۲۰ سالگی به بلوغ فکری رسیده ...

دقیقا 

دیدم زن چهل ساله که با نا بالغی دو تا طایفه رو بهم زده 

زن ۳۵ ساله که همرو عاصی کرده و بهش میگن دیوونه

ازدواج زیر دیپلم و ترجیحا ۲۰ درست نیست

بالای اون هیچ موردی نداره 

اگه ازدواج یه ۲۲ ساله کودک همسریه پس شیر خشک چرا نداره 

باید برن روانشناس بلوغ عقلی رو بسنجن بعد ازدواج کنن

حتی سی ساله ها 

نه اینکه بگن من دیگه سنی ازم گذشته حتما خیلی فرزانه و فاضلم

ولشون کن اسی 

هرکی هر وقت دلش بخواد میتونه ازدواج کنه 

من دوست پسر داشتم  دروغگو و لاشی بودن 

اعتقادم فقط به ازدواجه اگه دنبال تعهد باشه آدم 

نه پسر های لاشخور مردم 

ناراحت ام نشو اینجا آدما با عقاید و فکر های مختلف هستن 

بهترین جواب در برابرشان سکوته

ولشون کن اسی هرکی هر وقت دلش بخواد میتونه ازدواج کنه من دوست پسر داشتم دروغگو و لاشی بودن اعتقادم ف ...

سخته زندگی تو اجتماع

سخته 

تفاوت عقیده هست 

کاش یاد بگیرن فحش ندن فقط نظرو بگن و برن 

نه توهین و فحش و تحقیر

سخته زندگی تو اجتماعسخته تفاوت عقیده هست کاش یاد بگیرن فحش ندن فقط نظرو بگن و برن نه توهین و فحش و ت ...

ای کاش واقعا 

شعور و شخصیت خیلی مهمه 

یبار اینجا سوال پرسیدم میخواستن از پشت گوشی بخورن منو😂

اسی لطفا اولین تاپیک در مورد تست پاپ اسمیر هست رو گزارش میزنی

میخواستم منم تاپیک بزنم که شما زدین بیشعور فقط اونی که گفته یود خانواده ات نداشتن خرجتو بدن یه سرچ تو گوگل بزن سسخل ببین کودکی چه سنیه کودک همسری یعنی بچه ده ساله با مرد ۳۰ ساله نه مرده سن بالاس نه دختره کودک چجوری دل میشکونید بابا اون بچه یه چیزی گفت جو گرفتش براش تازگی داره تو بگذر برو چرا فکر میکنی برای هرچیزی باید جواب بدین به قران چه دلی دارید ما یه کلمه حرف بزنیم هزارتا بلا سرمون میاد نکنید بابا

میخواستم منم تاپیک بزنم که شما زدین بیشعور فقط اونی که گفته یود خانواده ات نداشتن خرجتو بدن یه سرچ ت ...

👏👏👏👏

دختره ۱۹ پسره ۲۲

نامزد کردن 

حالا اگه دوست بودن همه به به و چه چه راه مینداختن