2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پربازدید کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 45 پست
اخه ۱۹ سنی نیست ک یکی انقد براش فحش بخورع خب 😐💔

چه میدونم 

یه عده اگه مردم بر اساس ایده آل های اونا زندگی نکنن فحش میدن

بی شخصیتا

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

چه میدونم یه عده اگه مردم بر اساس ایده آل های اونا زندگی نکنن فحش میدنبی شخصیتا

منم تعجبم اومد والا . دیگ از یه سنی ببعد دختر شوهر میکنه یکی زیر ۲۰ یکی بالای ۲۰ . یکی درس میخونه یکی نمیخونه دلیل نمیشه اینجوری حرف بزنیم با هم 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

داستان چیه ؟ میشه بگی ؟

یکی تاپیک زد ۲۳ سالمه دلم میخواد شوهر کنم 

یکی کامنت گذاشت من ۱۹ سالمه نامزد دارم 

کامنتش خیلی نابجا بود 

ولی حقش این نبود که ملت بریزن سرش و فحش کشش کنن 

میگفتن بابات نداشته خرجتو بده انداختت بیرون شورت شوهر بشوری تا نون بهت بده 

یا گفتن خودت و خانواده ت دهاتی پشت کوهی هستین که ۱۹ سالگی دختر شوهر میدن 

و کلی چیز دیگه که حضور ذهن ندارم

باهمین عقایدجامعه روبه اینجاکشوندن سن ازدواج بالارفته دیگه حتی حوصله بچه داری هم ندارن به ۲۰سال هم م ...

احسنت 

دیر ازدواج میکنن حق ندارن بچه بیارن 

چون اون بچه هزار جور آسیب میبینه از پدر مادر پیر

منکه اصلا ایشونو نمیشناسم و تاپیکشونو ندیدم.خودم ۱۷سالگی ازدواج کردم و الان ۲۰ سال میگذره و از اونمو ...

دونستن که میدونن 

اما پخته و بالغ نیستن 

متاسفانه سن بلوغ عقلی هم بالا رفته در کنار سن ازدواج 

کودک همسر زیر ۱۸ سال محسوب میشه نه کسی که به سن قانونی رسیده

زیر هجده یعنی ازدواج زود هنگام 

کودک همسر یعنی مردی که دختریو میگیره که میتونست جای بچش باشه 

یا گرفتن دختر زیر ۱۵

دونستن که میدونن اما پخته و بالغ نیستن متاسفانه سن بلوغ عقلی هم بالا رفته در کنار سن ازدواج

من خودم رفتارهایی داشتم اول ازدواج که یادم میادش میگم چقدر ساده بودم اما توی همین سایت دیدیم خانومایی کم سنی که چقدر سیاست دارن توی روابطشون!

البته همه چیز توی جهان نسبی هستش و نمیشه قطعی نظر دادش اینجکر چیزا به فاکتورهای زیادی بستگی داره و صرفا از یه جنبه نمیشه نظر دادش

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من ۱۶ سالگی ازدواج کردمدرسم نخوندمبا شوهرمم اختلاف سنی داشتمسرکارم نرفتمهیچ کدوم اینام برام کسر شان ...

موضوع تاپیک من وحشی گری و پریدن به بقیه بود 

احسنت به شما که متمدنانه نظرتونو میگید 

موضوع تاپیک من وحشی گری و پریدن به بقیه بود احسنت به شما که متمدنانه نظرتونو میگید

میدونم 

شاید کسی به بهانه تاپیک شما کامنت منو دید 

وحشیگریو ک جدی نگیرین به نظر من ۱ درصد اعضای نی نی سایت از تو تیمارستان کامنت میزارن😂

منم تعجبم اومد والا . دیگ از یه سنی ببعد دختر شوهر میکنه یکی زیر ۲۰ یکی بالای ۲۰ . یکی درس میخونه یک ...

میگم دیگه 

یه عده انتظار دارن مردم مسیریو برن که اینا رفتن

من خودم رفتارهایی داشتم اول ازدواج که یادم میادش میگم چقدر ساده بودم اما توی همین سایت دیدیم خانومای ...

سادگی زنای چند دهه پیش شرف داره به سلیطه گری و بچه بازی یه عده تو این دوره 

یکی تاپیک زد ۲۳ سالمه دلم میخواد شوهر کنم یکی کامنت گذاشت من ۱۹ سالمه نامزد دارم کامنتش خیلی نابجا ب ...

مشکل بعضی از روشنفکرای نی نی سایت و البته ایران اینه که فکر میکنن اگه به کسی بگی چرا دیر ازدواج کردی یا چرا بچه دار نشدی دخالت و بی فرهنگیه ولی اگه کسیو که زود ازدواج کرده و بچه دار شده رو تحقیر کنن خیلی نایسن

آدم نمیدونه این حجم از تناقضو از کجا میارن 😂

حالا اون دختره دقیقا چی گفته بود ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
زیر هجده یعنی ازدواج زود هنگام کودک همسر یعنی مردی که دختریو میگیره که میتونست جای بچش باشه یا گرفتن ...

عزیزم برا هر دوش بکار می‌ره 

هم کسی که در سن خیلی کم ازدواج می‌کنه هم کسی که با همسرش خیلی تفاوت سنی داره 

که البته اون خانوم شامل هیچکدوم نمیشه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید