2777
2789
عنوان

قهر کنم از همسرم یا تلافی کنم

335 بازدید | 24 پست

سلام لطفاً اگه میشه راهنماییم کنید  قضیه اینه که چند روزی میشه برای تعطیلات یه وقت مریم یه جا دور همی با برادر شوهرام و همسرانشون ، همسرم هم  نمی‌دونم یه مدلیه به لحظه خونه بهم ریخته باشه اینقدر عصبی و ناله میده  من روزم ولی اون امسال روزه نمیگیره نمازش هم دو ساله ترک کرده  برای صبحونه تخم مرغ می‌شکنه من ناهار رو درست میکنم ولی شام رو بیشتر وقتا گیچ میشم هی میگم چی می‌خورید درست کنم  این تا اینجا

بعد هی میگه مثل زنای مردم نیستی من باید صبحونه خودم درست کنم  انگار نه انگار ، عصبی و طلبکار سر و صدا راه انداخت منم هیچی نگفتم تا اینکه

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا اینکه اکبرسیبیل شلوار خود را دراورد و منتظر تصمیم کبری شد. حمله نکنین توروخدا محض خنده گفتم😅😅😅😅

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید

دیروز عصر رفته پیش برادرش و بچه برادرش که فردا بعد از اذان ظهر راه بیفتیم بریم تفریح تا نصف شب 

حالا هم عروسم پیام داده که غذا درست کنیم برای افطار ساعت یک دو راه بیفتیم ولی همسرم هیچی به من نگفته فعلا

من دلم نمیخواد برم   چیکار کنم  سالهای قبل التماسش میکردم بریم نمی آمد دور همی خوانوادش همه بودن با همسراشون ولی من تنها میرفتم به خاطر بچم

نمی‌دونم الان تلافی کنم نرم 

خیلی سخته تشخیص 

دلم نمیاد بگم نری ولی من جات بودم آره احتمالا نمی‌رفتم به عم عروس هم میگفتم متاسفانه دیشب سردرد داشتم نخوابیدم اگه خالم بهتر شد میام بعد هم پیام بده بگو نمیام 

هیچی ..به آدمه نفهم مگه چیزی میشه حالی کرد .. تاجایی که برات ممکنه کاری که میخواد رو بکن ..

اتفاقا از نظر خودش خیلی حالیشه ولی به شدت عصبی نمیشه حرف دلت رو بهش گفت  ظهری خیلی دعوای دختر هشت سالم کرد رفت تو اتاق در رو قفل کرد رفت ازش معذرت خواهی کرد ولی از من نیومد معذرت خواهی کنه 

[QUOTE=376425306]خیلی سخته تشخیص  دلم نمیاد بگم نری ولی من جات بودم آره احتمالا نمی‌رفتم به عم عروس هم میگفتم م ...[/QUOTنظر خودم به شما بیشتر نزدیکه  ولی یه مشکلیه تازه رانندگی یاد گرفته گواهینامه قبول نشده هنوز ، من گواهینامه دارم ولی اون رانندگی می‌کنه ، نمی‌دونم دلم میخواد التماسم بکنه معذرت خواهی کنه دیگه شاید راضی بشم برم

از زندگی باتو ناراضیه .. جمعش کن الان والا بدتر میشه ..

آره از لحاظ جنسی ناراضیه یه مدته طرفم نمیاد  تو ماه رمضون انتظار داره من برم همش . خودش هم نمیاد