2777
2789
عنوان

من شبهای قدر زیادیو شب زنده داری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4672 بازدید | 273 پست
منم از این عقل و شعور استفاده کردم همیشه عاقلانه تصمیم گرفتم همیشه پاک و با ابرو زندگی کردمولی زندگی ...

ما برای رشد و تعالی به این دنیا اومدیم اینا یه مشت باور پوچ و غلط بین مردم انداختن تا مردم را از خدا دور کنن باور کن زندگی بدون خدا ذره ای ارزش نداره کسی میتونه به آرامش واقعی برسه که تنها به خدا توکل کنه اینا همش حرفای شیطانه و افکار شیطانی 

منم دقیقا حس شما رو دارم و امشب به اصرار مامانم میخوام برم مسجد اما رغبتی ندارمدلم گرفته

مامان منم اصرار کرد 

ولی اونقدر ناامیدم از خدا که میبینن حال و روزمو هیجور نمیتونن توجیهم کنن

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید امسال وقتشه که به آرزوهات برسیبلند شو یا علی بگو و از درگاه خدا ناامید نشوثواب عبادت های سال ها ...

دیگه خیلی دیره 

دیگه وقت ارزوهام گذشته😔

دعا در حق دیگران خیلی زودتر اجابت میشه

امشب برای همه عزیزان این سایت دعا کنیم🌷🤲🌷

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🕊️ 

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
بیشتر ببینید
آره واقعا...خیلی ها به خاطر حکومت دچار بی دینی و بی اعتقادی شدن اما من به خاطر رفتار خدا اعتقاداتم ض ...

😔

یه چیزای مهمی رو ازش خواستم که میتونسته زندگیمو زیر و رو کنه اما بهم نداده خسته شدم از خواستن من و ب ...

خیلی موقع ها تو یه شرایطی ما یه خواسته هایی داریم که فک میکنیم اگه بهش نرسیم ته بد بختیه ولی چند سال بعد می بینیم اونجوری که فکر میکردیم هم مهم نبوده خوشبختی هر آدمی درونیه شرایط بیرونی هیچوقت بهمون حس آرامش خوشبختی نمیده

شآید اینکه بگی راست باشه احتمالش خیلی هست ولی آیه قرآن هست میگه به بعضی ها اینقدر نعمت میدیم و اونها ...

چه فایده، این مسئله باعث شده مردم در گناه غرق بشن و خیلی هم راضین.  انسان هم تا حدی کشش داره، وقتی می بینه به جایی نمیرسه جا میزنه

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
بیشتر ببینید
عزیزم نگو این حرفو ی لحظه به این فک کن که خدا عشق و عاشقیات رو دیده میخواد ببینه تو شرایط خیلی خیلی ...

من جوونی و زندگیت تموم شد و خدا هیچوقت دستمو نگرفت😔

برو با خدای خودت مناجات کن هیچ وقت دستت را از دست خدا بیرون نیار به این فکر کن که اینقد هستن که امشب ...

متأسفانه ما نعمت سلامتی رو که مهمترین نعمت خداست رها کردیم و چسبیدیم به چیزای دیگه 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
چجوری نامه میدین؟ بعد چیکارش میکنین؟

چطوری نامه میفرستی برا یه عزیز همون طوری فکر کن حجت خدا نامه ات داره میخونه ولی قبلش سلام بر سیدشهدا و صلوات اول نامه ات بنویس بعدم هرچی میخوای بگو یه قوام بهش بدی بهتر مثلا نمازم اول وقت میخونم بعد بهش بگو منتظر جواب نامه ام هست بزار یه جا دیگه نرو سراغش خودت جوابش حس میکنی

به نظرم همین امشب به خاطر این فکری که شیطان توی ذهنت انداخته با خدا حرف بزن و توبه کن

توبه از چی!

برای یه بدبختی که دارم بخاطرش زجر میکشم سالهایت التماس خدا میکنم

خدا برام چه خدایی کرده که من توبه کنم

مامان منم اصرار کرد ولی اونقدر ناامیدم از خدا که میبینن حال و روزمو هیجور نمیتونن توجیهم کنن

الهی بگردم 

امیدوارم بالاخره به اون چیزی میخواییم برسیم

فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...

شاید چیزی ک از خدا میخوای به نفعت نیست شاید زمانش الان نیست شاید هم خدا بهترش رو برات نگه داشته برای روزی که میگی ای کاش من خاک بودم شایدم خدا دوست داره بیای گدایی کنی صداش بزنی 

نمیخوام فاز بردارم اینا رو هم همینجوری گفتم من کسی نبستم بخوام صحبت کنم خودم مگه چی هستم...

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

بچه ها منم همیشه غرر غر میکردم از خدا طلبکار بودم همش می گفتم چرا خواسته هام برآورده نمی شه 

چند وقته تو ایتا کانال استاد شجاعی سخنرانی هاش را گوش میدم میبینم چقد همیشه حرف شیطان را گوش دادم 

هیچوقت خدا را بخاطر خودش دوست نداشتیم و عاشقانه خدارا نخواستیم فقط بخاطر خواسته های دنیوی همیشه صداش زدیم

منم نمیخوام به خودم مغرور بشم بگم بنده خوبی بودم ولی خانواده مذهبی از نه سالگی روزه نماز حتی باورتون ...

منم تهدیدی نکردم

فقط کامل از خدا بریدم همین