2777
2789
عنوان

یک حس شیمی بیاد 🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 85 پست
سفر و یه سلامت میرید و میاید ولی وحید ونمیدونم واقعا حج میوال ها زیاد بود دیگه مثل اول چیزی به ذهنم ...

هرجی ازم حس میکنی لطفا بگووو شخصیت و ظاهرا هرچی 😁❤️

برای ازدواجم‌ با عشقم یه صلوات میفرستین❤️🥲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جانم

خوب بگو دیگه جواب سالان 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

دوستان واقعا من حس ششم نیستم چند تای اول رو واقعا مغزم تصویر سازی داشت ولی از الان به بعد هیچی نداره پیام هاتون و خوندم ولی چون نمیخوام دروغ بگم هیچی نمیگم ❤️چون واقعا تصویری از هیچی ندارم 

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
میشه لطفا لطفا منم بگید این ماه باردار میشم

شما متاسفانه نه البته حس منه 

و حس میکنم یه پسر خواهی داشت شاید به خاطر پروفایلته که حس میکنم پسر به دنیا میاری و فک کنم ۳ ماه دیگه اینطوریا باردار میشی البته حسه و من حس ششم نیستم

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
شما متاسفانه نه البته حس منه و حس میکنم یه پسر خواهی داشت شاید به خاطر پروفایلته که حس میکنم پسر به ...

دقیقا همسرم پسر دوست داره ومن میلم به پسردار شدنه ممنون عزیزم

چی بگم عزیزم اممم حس میکنم غمگینی آره؟

اره خیلی

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.