2777
2789
عنوان

حرف و تیکه های مادرشوهرم

201 بازدید | 16 پست

سلام من عروس غریبه هستم و کوچیکتر

همیشه تو جمعشون حس غریبی میکنم قلبم میشکنه

دوسه روزه اومدیم خونه مادرشوهرم تیکه هاش واقعا آزارم میده

مثلا امروز خواهرشوهرم گفت دخترم از سمبوسه هات خوشش میاد درست کن بخورن برا ناهار ۱۰ تا نوه داره من ۲۵ تا اینا قرار بود درست کنم 

مادرشوهرم عدسی پخته بود که معمولا بچه ها دوس ندارن داشتم درست میکردم مادرشوهرم یبار اومد گفت میخواستی چیکار غذا پخته بودم

یبار اومد روغن برداشت یبار اومد گفت سوزوندی؟ هود بزن گفتم نه ...یبار اومد گفت نون نداریم موقعی که نون میپیچیدم چند تا نون تقریبا خشک گذاشت جلوم

چپ چپ نگام میکرد همش انگار من میخوام بخورم خب برا نوه های تو درست کردم به سفارش دختر خودت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا امشب پسرم سه سالشه یکم تب داشت کلافه بود غر میزد به باباش میگفت بریم خونه مادرشوهرم برا یه کلمه بچه برگشته میگه پاشین برین خونتون بابات میمونه پسر منه شما برین اصلا خیلی تلخه حرف زدنش 

مثلا امشب پسرم سه سالشه یکم تب داشت کلافه بود غر میزد به باباش میگفت بریم خونه مادرشوهرم برا یه کلمه ...

دومورد گفتم از من خوشش نمیاد عصابمو بهم میریزه یعنی از بس کار میکنم پوست دستم رفت چون بشینی تیکه میندازه با پسرش حرف بزنی عصبی میشه انگار که ازین دارم میگم

گلم صبر فقط راه‌حله بیخیالی کن و ندید بگیر انگار نشنیدی من این کار رو کردم و تمام شد الآن دیگه تیکه ...

پیش همسرم اینجوری میکنه تو جمع و نمیشه جوابشم داد دارم به بی خیالی میزنم ولی تو دلم فوش میدم