2777
2789
عنوان

بهم میگه زشتی دلمو شکوند

143 بازدید | 12 پست

از نظر همه خوشگلم جز پارتنرم بعد خودش هیچی نیست نه از نظر زیبایی ن از نظرمادی از من بهتره اونوقت میاد ازچهرم ایراد میگیره بدتر ازهمه از این حرص میخورم که خواستگار دارم موقعیتشم خوبه بخاطره این جواب رد دادم بهشون 

دوسه تا از خواستگارام عاشقم بودن بازم بخاطره این ردشون دادم انقد دق کردم اخرش از دق کردن میمیرم جالب اینه که خود پارتنرم ۵ سال باهامه و اگه ترکش کنم دیوونه میشه حتی شده سرهمین موضوع ولش کردم اخرش اومد دم خونمون واز دلم دراورد هربار قسم میخوره و قول میده تکرار نمیکنه اما تکرار میکنه اخه مشکل کجاااستتت؟؟؟چشه این؟خب اگه از نظرت زشتم بینیم بزرگه ولم کن واسه چی چسبیدی ب من حالمو بد کرد دلداریم بدین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن اون نمیگیرتت به خواستگاری فک کن میخواست بگیره تو این ۵ سال گرفته بود از کجا معلوم همه اینا فی ...

من یه غلطی کردم اونم اینه ک رابطمون خیلی جدیه حتی ب مامانمم گفتم الان من بیخیال شم هم مامانم بیخیال نمیشه مامانم بهم‌میگه میترسم بایکی دیگه ازدواج کنی نتونی این ادمو فراموش کنی

من یه غلطی کردم اونم اینه ک رابطمون خیلی جدیه حتی ب مامانمم گفتم الان من بیخیال شم هم مامانم بیخیال ...

اصلا نترس ، رابطه جنسی هم داشتی؟

اگه داشتی فدای سرت این آدم سمیه 

بازهم عاشق میشی دلبسته شوهرت میشی بازم خودت تصمیم نهایی رو بگیر دختر 

خودتو حروم نر نکن 

اکثرشون لاشی هستن و بازیگرای حرفه ای