2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دیگه همه که منطق و قانون سرشون نمیشه عزیزم

اعدام میشن ایشالا سرشون میشه روانیا

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
اونی که حمایت میکنه خودشم این کارست

تکبیر👌

والا انگار جنگله که به خاطر یه فحاشی یه آدم بمیره 

همینا تو عصبانیت مرده و زنده طرفو از قبر میکشن بیرون فحش کش می‌کنن بعد اومدن از اون متجاوز قاتل حمایت می‌کنن 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
تکبیر👌والا انگار جنگله که به خاطر یه فحاشی یه آدم بمیره همینا تو عصبانیت مرده و زنده طرفو از قبر می ...

ایشالا نسلشون منقرض بشه

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
خدا بیامرزع ناراحتمولی اگه قراره سر فحش ناموسی قتل و تجاوز شه نصف ایران فحش میدنتجاوز توجیه نداره بی ...

کلا فحش اصلا قشنگ نیست

تو فرهنگ ما هم  قشنگ نیس

کی فکر میکرد سر فحش کار به اینجا بکشه؟؟

یبار من توهمچین تاپیکی کفتم چرا دختره اصلا شروع کرده به کل کل باآدمای ناشناس اوووه منو قورت دادن.هیچ به این فکر کردین شاید خودش مقصره خیلیا روانین دیوانه ان نمیشه باهاشون بخث کرد اصلا سوال من اینه چرااین دختر باید این کارو بکنه

خب بیایید اینم آخرو عاقبتش .

چرا عاقل کند کاری.

که باز آرد پشیمانی؟؟؟؟؟؟؟؟