2777
2789
قبل این جنایت عکسو استوری کرده بوده؟ تمسخر کرده بوده یعنی؟ دلیل تجاوز پسرا سر عکسه بوده؟ واقعا دخترا ...

اره قبل تجاوز 

مادره پسره ۴۰ روز شده بوده که مرده

فک کنم سرطان داشته

دختره یه حرف خیلیییییی بد نوشته بود رو عکس مادره پسره و استوری کرده بود

پسره هم از حرص  و عصبانیت اینطوری کرده بود

کاربری برای دونفره!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه چیزی که اون کاربر راجب دختره گفت راسته باید بگم خیلی حرف زشتی زدهاز کار پسرا دفاع نمیکنمولی از د ...

دفاع نمی کنی یعنی تو قانون نوشته مجازات فحش مادر تجاوز گروهی و فیلمبرداری و آبرو بردنه؟ اینکه میگی از دختر دفاع نمی کنم یعنی حقش بوده. ضمن اینکه میخوای حساب کن قبل اون فحش مادر، پسر چی کار با دختر کرده بوده که بحث کشیده به اینجا. پسرای اون منطقه همچین مظلوم و معصوم نیستند که یهو از ناکجا دختری بیاد فحش مادر بهشون بده. قبلش مادر اون دختر رو جلو چشمش آوردن که رسونده به اینجا

بابا چرا متوجه نمیشین 

سزای فحاشی قتل و تجاوز نیست

چرا مقاومت میکنین؟؟؟

اینقدر از این کثافتا حمایت کنین که جامعه پر شه از همچین حیوونای حق به جانبی

استوری اون دخترو نهایتا چندتا آشنا دیده بودن ولی فیلم اون دخترو یه ایران دیدن،  اون کثافت اگه غیرت حالیش بود همچین کاری نمیکرد

امیدوارم ۲۰۰ بار اعدامش کنن که درس عبرت بقیه بشه 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

اینهمه شهید دادیمم دستتت مرد نامحرممم به زن مردم نخوره

بعد از متجاوز دفاع میکنید

خدایا منو ببخش اعصابم خورد میشه

یک بد گرلِ خسته‌.... تو سال ۲۰۲۵ نمیتونی بخواهی همه هم عقیده ات باشند ! این فقط باعث کینه و دشمنی میشه.

وااای وااای واااایواقعا این چرت و پرتا رو گفته😮من فقط شنیدم کل کل بوده اگه واقعا اینطوری گفته خیلی ...

تجاوز حقش بوده

تجاوز حتی اگ طرف کسیو کشته باشه هم براش حق نیست 

حرفاتون دقت کنید بعد صحبت کنید

اینهمه شهید دادیمم دستتت مرد نامحرممم به زن مردم نخورهبعد از متجاوز دفاع میکنیدخدایا منو ببخش اعصابم ...

وای اصلا باورم نمیشه 

همجنسای خودمون دارن از اون متجاوز حمایت میکنن 

خدایا اینا دیگه کی ان

بابا چرا متوجه نمیشین سزای فحاشی قتل و تجاوز نیستچرا مقاومت میکنین؟؟؟اینقدر از این کثافتا حمایت کنین ...

حرف حق 👌اوناییکه دفاع میکنن یا خیلی احساساتی دارن برخورد میکنن مث هندیا یا به دیدن فیلمای جنایی علاقه مندن ،اینکاری که پسره کرده هیچ توجیهی نداره 

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا 

کلا یاسوج چه جور جاییه؟مردماش فرهنگش؟

من دانشگاهم اینجاس ...مردمش اکثرا سردن...کسی کاری به کسی نداره...ولی ادمای بد هم همه جاهست ...مردمش طورین تو خیابون که هیچکس کاری به کسی نداره و سرشون به لاک خودشونه ولی وقتی یه دعوایی یا اتفاقی مثل تجاوز یا حتی بی احترامی به خانمی یا ریش سفیدی میوفته رسانه هاش و بلاگراش و مردم خیلی واکنش و انتقاد دارن برا همین کوچکترین خبرا هم پخش میشه ولی موضوع این خانم موضوع کوچیکی نبود

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

وای اصلا باورم نمیشه همجنسای خودمون دارن از اون متجاوز حمایت میکنن خدایا اینا دیگه کی ان

من دارم حرص میخورممم

یک بد گرلِ خسته‌.... تو سال ۲۰۲۵ نمیتونی بخواهی همه هم عقیده ات باشند ! این فقط باعث کینه و دشمنی میشه.

حرف حق 👌اوناییکه دفاع میکنن یا خیلی احساساتی دارن برخورد میکنن مث هندیا یا به دیدن فیلمای جنایی علا ...

بابا فیلمای هندی هم دیگه اینقدر بی منطق نیستن دیگه😣

تجاوز حقش بودهتجاوز حتی اگ طرف کسیو کشته باشه هم براش حق نیست حرفاتون دقت کنید بعد صحبت کنید

اتفاقا خوب دقت میکنم کاری به تجاوز ندارم که وحشیانه ترین کاره .

شمام خوب دقت کن من دارم میگم چرااصلا باید ی دختر توفضای وجازی باهر نرخری بحث . کل کل کنه؟؟؟ متوجه میشی ؟؟؟؟؟؟ اگه اینکارو نمیکرد عاقبشم این نبود.پس عقل و خرد کجا رفته