2777
2789

من چند روزیه شروع کردم می دونمم شاید قبول نشم هیچی ولی خب میخوام این ۴۰ روزو بخونم شاید رشته بهداشت چیزی قبول بشم چون منطقه محرومم هستم تا ۳۶ هزار اینا هم دانشگاه آزادش میگیره

بعد برم دانشگاه مرخصی بگیرم بشینم بخونم برای ۱۴۰۵ یه رشته بهتر مثل پزشکی یا مامایی قبول بشم نظرتون چیه🥲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اشتباه میکنی

اگر هدفت سال ۴۰۵ عه واسه اون بخون فقط

کنار دانشگاه خیلییی سخت میشه واسه کنکور خوند

از طرفی اگر قانون محرومیت هم باشه اگر ۴۰۴ قبول شی دیگه نمیتونی ۴۰۵ کنکور شرکت کنی

خب الان وقتتو بزار روی امتحانای نهایی

نگاه من میخوام هر طور شده یه چی قبول بشم خیلی وقته پشت کنکورم به دلایلی🥲 اگه امسال قبول نشم هیچی دیگه کنکور نمیدم هیچ وقت

اشتباه میکنیاگر هدفت سال ۴۰۵ عه واسه اون بخون فقطکنار دانشگاه خیلییی سخت میشه واسه کنکور خونداز طرفی ...

دانشگاه آزاد اگه بیارم میرم دولتی نمیزنم ... بعد مرخصی میگیرم همون اول 

اشتباه میکنیاگر هدفت سال ۴۰۵ عه واسه اون بخون فقطکنار دانشگاه خیلییی سخت میشه واسه کنکور خونداز طرفی ...

نه هدفم ۱۴۰۵ نیست ... چون چند سال پشت کنکور موندم اگه امسال هیچی قبول نشم دیگه کنکور نمیدم هیج وقت

با امروز و فردا کردن و ابن سوالا چیزی عوض نمیشه دیگه زودتر از الان نمیتونی شروع کنی که بیشن بخون از خوندن و رتبه ی بهتر گرفتن ضرر نمیکنی

هرچی رتبه ات بهتر احتمالات انتخاب رشته بیشتر