2777
2789
عنوان

کنکوری های تجربی بیاین نظرتون رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من منطقه محرومم با رتبه پیرا حتی پزشکی ام میتونم برم🥲 ولی خب من یه آدم بی عرضه با یه پایه ضعیفم

ببین تا وقتی این دیدگاهو داشته باشی هیچ وقت موفق نمیشی

قبل از هرچیزی باید دیدت نسبت به خودتو عوض کنی 

تو تلاشتو بکن مطمئن باش اتفاقای خوبی میوفته

من منطقه محرومم با رتبه پیرا حتی پزشکی ام میتونم برم🥲 ولی خب من یه آدم بی عرضه با یه پایه ضعیفم

حتی اگه واقعا یه ادم اینطوری باشی ک خودت میگی هم، اینطوری ب خودت نگو. بگو من ادمیم که دارم تمام تلاشمو واسه ایندم میکنم. تنها چیزی که میتونه جلوتو بگیره باور غلطت راجب خودته. تو اگه تمام تلاشتو کنی و اراده کنی برا درس خوندن یه ادم قوی و بااراده محسوب میشی نه ضعیف. حتی اگه نتیجه آنچنانی ای نداشته باشی.

ببین تا وقتی این دیدگاهو داشته باشی هیچ وقت موفق نمیشیقبل از هرچیزی باید دیدت نسبت به خودتو عوض کنی ...

اره بقول ی نفر

ادمای معمولی باید ببینن تا باور کنن و میگن من اول باید برسم تا باورم شه

ادمای موفق اول باور میکنن و بعد میرسن.

ببین تا وقتی این دیدگاهو داشته باشی هیچ وقت موفق نمیشیقبل از هرچیزی باید دیدت نسبت به خودتو عوض کنی ...

اتفاقاا موقعی سر جلسه میرم کلی سوال میبینم که راحت میتونستم جواب بدم ولی چون ماه های اخر ول کردم درسو جواب ندادم هیچی🥲 حتی نهایی هاا نخونده میرفتم می دیدم چقدرر نمره هام بهتر از حد تصورم شده... کلا یه آدمی ام از همون اولشم خودمو دست کم گرفتم حتی مجاز به انتخاب رشته ام نشدم

هر کی منو میبینه اتفاقاا میگه تو که درست خوب بود چرا مثلا دانشگاه نرفتی و...

حتی چند نفری بدون که منو بشناسن بهم گفتن تو دانشجوی پزشکی هستی😶منم گفتم نه

عزیزم چطوری من صفر نیستم یکم خوندم ولی یمدت نخوندم الان خیلی بلاتکلیفم نمیدونم اصلا چیکار کنم

برنامه باید داشتی برنامه ریزی کنی 

مثلا با کلاسای نکته و تست هم پیش بری خوبه 

اگه نه 

هوشمند بخون یعنی بیا اول مباحث مهمتر و تست خیز تر رو قرار بده 

اولویت هم دوازدهم باشه 

تو دوازدهم رو فقط فول باشی نصف درصدو گرفتی 

حتی اگه واقعا یه ادم اینطوری باشی ک خودت میگی هم، اینطوری ب خودت نگو. بگو من ادمیم که دارم تمام تلاش ...

👌👌🥲🥲🙂و اتفاقاا یکی از دلایل پشت کنکور موندم همین باور نداشتن خودمه با اینکه آدم درس خون و باهوشی بودم 😭

اتفاقاا موقعی سر جلسه میرم کلی سوال میبینم که راحت میتونستم جواب بدم ولی چون ماه های اخر ول کردم درس ...

کاملا درکت میکنم. پس طوری پیش نرو که بعدها حسرت بخوری و بگی اگه یکم بیشتر تلاش میکردم اگه ناامید نمیشدم نتیجه بهتری میگرفتم.

مطمئن باش اگه ناامید بشی و تسلیم بشی بعدها متوجه میشی که اگه امید میداشتی جای خیلی بهتری بودی. امیدوار باش خیلی

🥲👌انشاالله حتمااا تلاشمو میکنم ... حداقل اینه که توانایی های خودمو میشناسم ببینم چند چندم با خودم ...

آفریین

همه تلاشتو بکن

مطمئن باش که نتیجه خیلیی بهتر از وقتی میشه که تلاش نکردی 

👌👌🥲🥲🙂و اتفاقاا یکی از دلایل پشت کنکور موندم همین باور نداشتن خودمه با اینکه آدم درس خون و باهوش ...

منم همین طوری بودم، الانم یکمی هستم راستش

اما خب وقتی هی می دیدم برخلاف تصوراتم به نتیجه های خوبی میرسم و نتیجم بهتر از تصورم بوده و اینکه بقیه ک از بیرون منو میدیدن بهم باور داشتن، متوجه شدم خیلی خودمو دست کم گرفته بودم و توانایی های زیادی دارم فقط کافیه دیدمو تغییر بدم.