2777
2789
عنوان

دست پسرم خورد به مارمولک یه ساعت داره گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 36 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یا خدا زدم‌سرچ کردم اون‌چیه؟؟؟

اینو هرکی ببینه عاشق مارمولکا میشه. خیلی قشنگه. دیگه حس چندشش از بین میره.

دوبله ی سورن باشه حتما

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید
اینو هرکی ببینه عاشق مارمولکا میشه. خیلی قشنگه. دیگه حس چندشش از بین میره.دوبله ی سورن باشه حتما

ببینم میتونم از حموم‌بیارمش بیرون بعد نشونش میدم 😁

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من یبار یه برگ خشک رو داستم فشار میدادم چند ثانیه بعد حشره چشماشو باز کرد نگو یه حشرست شبیه برگ خشک ...

وای وحشت کردم 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه بودم 

ی فرشنده دوره گرد با 

الاغ النگو ملنگو میاورد فروشی  خانم های محل دورش بودن

من قائمکی رفتم به شکم الاغ حیونی دست زدم ببینم چجوریه بعدش فکر می کردم دستم تمیز نمیشه  

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید

الان مارمولک کجاست؟ 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید