2777
2789
عنوان

از نی نی سایت تعجب می‌کنم بخدا

297 بازدید | 29 پست

مثلا طرف تاپیک میزنه رفتیم افطارشام ندادن و فقط یه نون پنیرسبزی آوردن میگن خب عادیه ماهم فقط نون پنیر سبزی میخوریم 

خب خونه ومهمونی متفاوته مثلا ممکنه من یه شب نون پنیربخورم املت بخورم اصلا کیک وشیربخورم 

ممکنه میوه کرم زده تو یخچالم داشته باشم اون قسمت خرابشوجداکنم و سالمشو بخورم 

آیااین درسته واسه مهمونم نیمروبیارم؟یا میوه خراب بیارم؟

والا ماهرجارفتیم مهمونی کمه کم یه پلوخورشت برامون آوردن کنارشم سبزی یا سالادی دوغ ونوشابه ای

ماه رمضونه درست نمی‌خوان دیگه شام بدن درست ولی دیگه آخه نون پنیر؟؟؟مگه یه سوپ یاآش یا شله زرد چقدر هزینشه 

بخدا یسری چیزارو فقط توسایت میخونم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا همه با خوده واقعیشون فرق دارن

اخه آدم روش میشه فقط نون پنیربیاره جلو مهمون؟امام علیم انقدر دیگه ساده نمیگرفته

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
الان بهت حمله میکنن میگن مگه ما برا شکم میریم خونه مردم

بحث شکم‌نیست بحث احترامه

باور کن حس میکنم نصفشون بچن اینطور جواب میدن منم با شما موافقم نمیپسندم حس بی احترامی میگیرم از طرف

کاملا بی احترامیه