2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ازتون دفاع میکنم حقتون نبود اون حرف ها ولی جای حرف شماهم اونجا نبود

مثل این میمونه یه نفر بگه اضافه وزن دارم یکی دیگه بگه من اندامم عاالیه

این لینک دعوت منه برنامه میلی، خیالتون راحت معتبره خودم برداشت داشتم اگه خواستید نصب کنید ممنون ازتونhttps://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-s8mom

من کاملا بی منظور گفتم...

کاش همون وقت که دیدی دونفر واکنششون بد بود پیامتو پاک یا ویرایش میکردی 

این لینک دعوت منه برنامه میلی، خیالتون راحت معتبره خودم برداشت داشتم اگه خواستید نصب کنید ممنون ازتونhttps://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-s8mom

وقتی وسط ی تاپیک بی ربط مثلاً پز زیر پوستی میدی باید منتظر بقیه نظرات هم باشی

بابا چه پزی آخه مگه زود ازدواج کردن پز داره

به نظر منم بی منطور گفت حرفش رو ولی نا مربوط بود

اسی جامعه بی رحم تر از این حرفاس همیشه باید سبک سنگین کنی چیو کجا بگی 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید

من پیام هاتون و دیدم واقعا واکنش هایی که کاربرا نشون دادن یه نوع دیگه از بی فرهنگی بود تحقیر کردن دیگران با هر قصد و هدفی اشتباهه

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
من کاملا بی منظور گفتم...

عزیزم من بودم تو تاپیک و خوندم لحن کلام تو تایپ مشخص نیست استارتر از سرکوفت دیگران از ازدواج نکردنش میترسید شما نوشتی من ازدواج کردم خب معلومه همه بد برداشت میکنن حالا هم به دل نگیر

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید

خیلی خنک شدم جوابتو دادن اصلا دلم اروم گرف اخه شوهر کردن پز دادن و  افتخار کردن داره 😐😐😐 داهاتی 

داهاتیا شوهر کردن براشون افتخاره واقعا😂😂 

طرف ناراحته میگ ۲۳ شالمه ازدواج نکردم تو میگی من شوهر کردم خو ب عنش

خیلی خنک شدم جوابتو دادن اصلا دلم اروم گرف اخه شوهر کردن پز دادن و افتخار کردن داره 😐😐😐 داهاتی د ...

نخیر لطفا به روستایی ها توهین نکنین به فرهنگ هر شخص مربوط میشه ازدواج دستاورد محسوب نمیشه و پز دادن یا ندادنش به محل زندگی ربطی نداره استارتر بنده خدا هم میگه منظوری نداشته ولی تو کل سایت سوژه شده 😑

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید