2777
2789
عنوان

با دوست ناباب چجوری کات کنم

130 بازدید | 15 پست

فکر نمیکردم همچین آدمی باشه ولی دیشب تعریف کرد با ذوق ! از گند کاریاش از خیانت کردنش 

قراره با یکی ازدواج کنه که قبلش با پسر خاله ی همین پسر( خاستگارش) دوست بوده و .... الان میگه چیکار کنم اگه ازدواج کنم پسرخاله هه بفهمه لو میده منو ! 

همزمان با دو تا پسر که پسر خاله ی هم میشن دوست بوده ! 

فاجعه ست این 😐

حالا چجوری کات کنم ؟ چند سالیه با هم دوستیم حدود ۵ سال

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

چند روزیه همش همه چی ب هم میریزه

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

اگه متاهلی بگو شوهرم حساس شده اگه مجردی بنداز گردن بابات

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگر شاغل نیستی بگو جایی مشغول بکار شدم همش خودتو مشغول نشون بده تایم صبحتتاتون رو محدود کن تا کم کم بفهمه فاصله گرفتی خودشم میره

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
بیشتر ببینید
اگه متاهلی بگو شوهرم حساس شده اگه مجردی بنداز گردن بابات

چیو بندازم گردن بابام ؟

اگر شاغل نیستی بگو جایی مشغول بکار شدم همش خودتو مشغول نشون بده تایم صبحتتاتون رو محدود کن تا کم کم ...

خودش متوجه میشه که من دیگ تمایل ب ارتباط باهاش رو ندارم؟ پس همین کارو میکنم

فیلم جیم تی وی میشه ترکیه😜😜

فیلم نیست واقعیته 

چیو بندازم گردن بابام ؟

بگو بابام میگه نمی‌خوام با هیچ احدی در ارتباط باشی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خودش متوجه میشه که من دیگ تمایل ب ارتباط باهاش رو ندارم؟ پس همین کارو میکنم

به مرور فاصله میفته دیگه خودشم تمایلشو از دست میده

منم یه دوست صمیمی داشتم جونمون برای هم در میرفت همچی بهم میگفتم، الان دیگه هردوتامون شاغل شدیم اینقدر دغدغه داریم و فاصله گرفتیم که من ۶ ماهه باردارم ۳ بارم تو این مدت دیدمش بهش نگفتم باردارم

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
بیشتر ببینید