2777
2789
عنوان

چرا توی تاپیک پربازدید انقد دل اون دختر نوزده ساله رو شکستید

| مشاهده متن کامل بحث + 4049 بازدید | 193 پست
اتفاقا من داشتم همین آلان میخوندم اون تاپیک رو‌. بقیه اول زیپلای زدن که خب که چی؟ بعد شروع کرد به حر ...

شما اون تاپیک و درست بخون همه بهش توهین کردن اونم در جواب توهینا توهین کرد 

اصلا ب بقیه چه ک دلش خاس شوهر کنه؟واقعا بما چه ینفر میخاد ازدواج نکنه ینفر میخاد ازدواج کنه بیخیال بشین اه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم گفتم اونم جوابم داد 😂البته ب من ن ب بچه حلالم ک تو عقد حامله شدم😁

عزیزم همه اینجا دلسوزت نیستن 

بنظرم چندتا کاربر دانا و با سواد نشون کن باهاشون دوست شو سوالاتتو بپرس ازشون

این مردم جنبه شنیدن خیلی چیزارو ندارن بخصوص مسایلی که شما درباره ش تاپیک میزنی❤️

از سر فرهنگ پایینش؟ازدواج شده فرهنگ پایین؟بنظرم خوب جواب میده همه بهش توهین کردن ب خانوادش توهین کرد ...

ازدواج در سن پایین بله نشانه فرهنگ پایینه

اگر کاربرها به پدر و مادر اون توهین کردن متقابلا حق داشته که جواب بده، ولی در همون ابتدا ایشون از کلمات اسکول و...اینا استفاده می‌کرد. یک زن متاهل که میخواد بچه پرورش بده باید چنین ادبیاتی داشته باشه؟

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
قربونت برم اگه چیزی گفتم ک ناراحتت کرد ببخش❤️منم ادمم توهین شد بهم اونم توهین زننده و باید از خودم ...

نه عزیزم از حرف شما اصلا ناراحت نشدم شما چیزی نگفتید

فقط خواستم بگم بی ادب و عقده ای بودن ربطی متاهلی مجردی و بچه دار بودن و اینا ندارع

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
ازدواج در سن پایین بله نشانه فرهنگ پایینهاگر کاربرها به پدر و مادر اون توهین کردن متقابلا حق داشته ک ...

هم این تاپیکو گزارش بزنید هم خود اون کاربرو این بهتره تااینکه با یه سطح پایین هم کلام بشیم

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
اره هر چی تو میگی

عزیزم من تو رو نمیشناسم، زندگیتم نمیدونم. اینکه چرا ازدواج کردی یا نکردی هم به هیچکسی مربوط نیست

ولی اینکه بیای یکی یکی جواب کاربرهارو بدی و اعصاب خودتو خورد کنی فقط خودت اذیت میشی. تو باید صبرتو ببری بالا تا بتونی یک فرزند با روان سالم تحویل جامعه بدی. 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید