2777
2789
عنوان

چرا توی تاپیک پربازدید انقد دل اون دختر نوزده ساله رو شکستید

| مشاهده متن کامل بحث + 4430 بازدید | 193 پست
اتفاقا حقش بود. اومد از سر فرهنگ پاینش که ازدواج و زاییدن رو تنها دستاورد میدونن پز زیرپوستی بده که ...

همین الان ببینش

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بابا متاهل کجا بود کسی ک متاهله میاد این همه فوش بده متاهلیشو ثابت کنه؟ عکس دوس پسر فیکشم گزاشته بود ...

آره کاربرا گفتن 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
همین الان ببینش

جوابشونو نده بابا

چندسال دیگه وقتی چهرشون ۱۰ سال از هم‌سن خودشون پیرتر شد و هیچ لذتی از زندگی نبردن اونموقع میفهمن

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
اتفاقا حقش بود. اومد از سر فرهنگ پاینش که ازدواج و زاییدن رو تنها دستاورد زن میدونن پز زیرپوستی بده ...

از سر فرهنگ پایینش اومد پز بده من شوهر دارم کاربرام با بی فرهنگی تمام جوابشو دادن یعنی یچیزایی براش نوشته بودن بعد یارو بیاد با قربونت برم جوابشونو بده؟

من تو اون بحث چیزی نگفتم و فقط داشتم نظراتو میخوندم ولی حرف شما ام خیلی زشته الان . ینی چی از سوختن؟ ...

ببین قشنگم هر ادمی توی زندگیش هرجوری ک دوست داره تصمیم میگیره

ب من چ ک کی متاهله کی مجرده

بقول اون دوستمون چ تاثیری توی زندگیه مون داره انتخاب های بقیه؟

ولی منم ادمم وقتی میبینم همجنس خودم میاد به اونی ک متاهله میگه زیر..خواب مردا،کلفته خونه‌ی شوهر ،بده‌.ی شوهر و هزارتا توهینه زننده ی دیگه ناراحت میشم دیگه

من ک فقط گفتم از سوختن حالا چرا به شما برخوردع؟ به اونی برمیخوره ک واقعا از حرص و سوختن گفته

از کی تاحالا قرار شده بخاطر انتخابامون بهم جواب بدیم و توهین بشنویم؟

یکی انتخاب کرده مجرد باشه نوووش جونش عشق کنه حلالش ولی چرا به منه متاهل میگه زیر ..خواب شوهر؟؟

پس اگه خودش مجرده ب روشای دیگه میل جنسیشو رفع میکنه منم بهش برچسب بزنم؟

جوابشونو نده باباچندسال دیگه وقتی چهرشون ۱۰ سال از هم‌سن خودشون پیرتر شد و هیچ لذتی از زندگی نبردن ا ...

اره راس میگی جوابشو نباید بدیم بلکه توهماشو برداره بره ددی سایت 

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
اتفاقا حقش بود. اومد از سر فرهنگ پاینش که ازدواج و زاییدن رو تنها دستاورد زن میدونن پز زیرپوستی بده ...

از سر فرهنگ پایینش؟ازدواج شده فرهنگ پایین؟

بنظرم خوب جواب میده همه بهش توهین کردن ب خانوادش توهین کردن این خانوم هم در جواب اون توهینا توهین کرد 

چقدر قبلنا نی نی سایت خوب بود بدون توهین و حرف زشت نظراتشونو میگفتن الان فقط توهین میشنوی انکار عادت شده که نتونیم نظراتمونو قشنگ بیان کنیم 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
اسی تاپیک زدی دعوا درست کنی به تو چ ربطی داره زن حسابی

منو تگ کرده بعد میاد ب من میگه تو هنوز داری ادامه میدی !‌ انگار کاربری دوم خودشه

بیشتر ببینید
به کی قسم بخورم متاهلم؟

اگر متاهلی واقعاً خوشبخت باشی. 

انقدر اینجا جار نزن و خودتو مایه مسخره نکن

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
از سر فرهنگ پایینش اومد پز بده من شوهر دارم کاربرام با بی فرهنگی تمام جوابشو دادن یعنی یچیزایی براش ...

اتفاقا من داشتم همین آلان میخوندم اون تاپیک رو‌. بقیه اول زیپلای زدن که خب که چی؟ بعد شروع کرد به حرف های اسکول و برو سرویس بده به همسایه و.....درحالیکه تنها کسی که به طور مرتب سرویس میده خودشه.

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
اون کاربر خودش بیشتر قبلش توهین کرده بود و الانم معلوم شده که اصلا متاهل نیست و دوست پسر داره! و حرف ...

قربونت برم اگه چیزی گفتم ک ناراحتت کرد ببخش❤️

منم ادمم توهین شد بهم  اونم توهین زننده و باید از خودم دفاع میکردم

اگه توی کامنتام چیزی نوشتم منظورم به همه نبوده