2777
2789
عنوان

یک سوال دارم اگه یک پسری بگه که

780 بازدید | 55 پست

عاشقته مجازی باشه ها ولی 

بخاطرت رو جلوت قرص خورده باشه تو تصویری با باباش دعوا کرده باشه جلو روت 

بگه که یا من با اون بخوان بیان خواستگاری برام ولی اونا مخالفت کنند تو بالا شهر تهران هم زندگی میکنند باباش مهندس بهترین زندگی داره پسره ولی بخواد بره خودش جدا بشه بره کار کنه کارگری کنه تو پایین شهر خونه اجاره کنه تا پول جمع کنه بیاد خواستگاری 

شما پاش میمونید؟؟؟

بنام غرور و قربانی هایش.... :)🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهش فرصت میدمولی فقط تا یه زمانی نه تا ابد

خوب راستش خودش میگف یک سال یعنی من گفتم باشه برو کار کن ولی دو دلم گفت باشه وگرنه همین الانم می‌گفتم میومد خواستگاری 

🙄

اینجا فقط شناخت کافی شما رو ب نتیجه قطعی میرسونه

پسره چرا باید جلوت اسمارتیز آخ ببخشید قرص بخوره؟؟

اصلا چرا جلوتون با باباش دعوا کرده؟

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
🙄اینجا فقط شناخت کافی شما رو ب نتیجه قطعی میرسونهپسره چرا باید جلوت اسمارتیز آخ ببخشید قرص بخوره؟؟ا ...

من حالم بد شد از دستش خودمو زدم نمدونم‌ چرا اینجوری کرد بعدش چند دقیقه بعد بالا می‌آورد دعوامون شده بود 

تابلوئه با پدرش هماهنگ کردن . دعواشون ساختگیه . اگر بالا شهره یعنی در تمام این مدت پول اجاره ی یه مغازه یا زیر پله هم نتونسته جمع کنه ؟ بالاشهری باسه به پدرش میگه با زن گرفتنم مخالفی . با کار کردنم که مخالف نیستی ‌. کمک کن یه مغازه اجاره کنم گار کنم . وقتی اجاره کرد ازت خواستگاری کنه . تابلوئه