2777
2789

اون بنده خدا درسته که حرفش اصلا به جا نبود و حرص منم دراورد ولی چرا انقد وقیحانه باهاش حرف زدید دلشو شکستید واقعا تعجب میکنم چجوری از خدا نمیترسید؟خانمای مجرد چرا میگید متاهلا با شوهرشون تعریف میشن ما خودمون تعریفیم و ما مستقلیم و ارزشمندیم و فلان. چی باعث این همه غرور شده. چطور میگین ازدواج بالای ۱۸ سال چیز عجیبیه؟ یه خانم بالای ۱۸ ساله عاقل و بالغه. دانشجوعه. شهر دور میره برا خودش و میاد

اصلا شماها میدونید پدوفیل چیه کودک همسری چیه؟

طرف اومده میگه ازدواج زیر ۲۵ سال یعنی کودک همسری!!! چرا مطالعه نمیکنید

اگه اون خانم حرفش زشت بود شماها که خیلی زشت تر رفتار کردین!!!

@ناعنگی_میقولی    

شما خانم محترم. و چندتا کاربر دیگه. کاش مواظب حرفاتون باشید. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان رفتم نگاه کردم

اتفاقا خوب گفته بود بهش

یه احمق تاپیک زده ک دارم میترشم چون۲۳سالمه یه احمق تو تصورات خودش با نامزدش چسی اومده

حالا جالبه همچین راضی نیست ازش 

تمام تاپیکاش راجب اینه شوهرم پرستاره

خاهرشوهرم نگاه از بالا بهم داره

شوهرم خودشیفتس

پشیمونم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

۹۰ درصد کاربرا نقضش کردن اول اینکه خیلی وقت بود ظاهرا فیک بودنش لو رفته بود دوما بی ادب بود و همه رو ب فوش ناموسی بست سوما خودش با وجود اینکه دوس پسر داشت میگف کسایی ک شوهر نمیکنن ترشیدن و هرزه ن برید حرفاشو بخونید بعد الکی دل بسوزونید و کاسه ی داغ تر از اش بشید 

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
الان رفتم نگاه کردماتفاقا خوب گفته بود بهشیه احمق تاپیک زده ک دارم میترشم چون۲۳سالمه یه احمق تو تصور ...

ما چیزی نگفتیم خودش شروع کننده بود و فوشای زشت میزد حتی ب من گفت ب.یشرف

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
ازدواج برای فرار از خونه ی پدری اصلا خوب نیست کاش گیرد بهش بگم وقتی خونه بابا کسی برات نریده خونه ی ...

خودش قبلا دوس پسر داشته خودش گف داشتم بعد ب هرکی ک مجرد بود ریپ میزد میگف ترشیده ی هرزه

بیشتر ببینید

الان به ما گیری دادی ؟

عزیزم بهتره نگاه تایپک هاش بکنی !!!! 

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید
از دم ب همه توهین کرد پیک می محتوا و افتخار شوهر 😬بس کن فیکعلی

بعد جالبه راجب ماها تاپیک میزنن و ب ما حرف‌میزنن! برید حرفای اون کاربرو بخونید 

منظورم استارتره

بیشتر ببینید
ما چیزی نگفتیم خودش شروع کننده بود و فوشای زشت میزد حتی ب من گفت ب.یشرف

یه نگاه ب تاپیکاش بندازی میفهمی عقده ایه ...

هرسری میام تو سایت نوشته خاهرشوهرم پزشکه

نگاه تز یالا ب پایین داره بهم

یکی نیس بگه ی زن دکتر چرا باید خودشو درگیر یکی مث تو کنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بعد جالبه راجب ماها تاپیک میزنن و ب ما حرف‌میزنن! برید حرفای اون کاربرو بخونید منظورم استارتره

دیوی چقد پر رو بود دختره؟ 

به من می‌گفت اسکل 

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید