2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مهرت رو ببخش تا با خانواده ات خوب شم

| مشاهده متن کامل بحث + 3401 بازدید | 139 پست
خودش دو تا خانه ی دیگه بنامم هست تازه میخواد خانه ها رو تبدیل به یک خانه کنه مطمئن نیستم بازم به نام ...

اگر این خونه ها پولشو همسرت داده وبه نام شماست همسرت خیلی هم مرد خوبی بوده این وسط شما یا خانوادت یه کاری انجام دادین که اعتمادشو از دست داده بگرد دنبال دلیلش ،واین که مهریه شما خیلی زیاد وخوب،اعتمادشو جلب کن بگو من هرچی دارم مال شماست من وتویی نداشته باشین که به این چیزا فکر کن بهش اطمینان خاطر بده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگر این خونه ها پولشو همسرت داده وبه نام شماست همسرت خیلی هم مرد خوبی بوده این وسط شما یا خانوادت یه ...

مردبدی نیست ما هم بد نیستیم اما این رفتارهای بی دلیلش هم دلمو شکسته هم من رو ترسونده

بنظر من که داره بهانه میاره بعید میدونم این اتفاق بیوفته

یعنی اگه ببخشم هم خوب نمیشه 

الان عشقم عشقم راه انداخته 

میدونی برادرش و مادرش ارث پدریشون رو بالا کشیدن میگه دیگه به هیچکس اعتماد ندارم 

چرا همش به نام شماست باید نصف اموال به نام همسرت باش همینطور که خانما حق دارن اقایون هم حق دارن تو ز ...

به نام خودش هم هست عزیزم من طلاهام رو سر این مورد دادم بنامم زد اما دو تا خونه ی دیگه به نام خودشه

یعنی اگه ببخشم هم خوب نمیشه الان عشقم عشقم راه انداخته میدونی برادرش و مادرش ارث پدریشون رو بالا کشی ...

اگه اونا رو خودش خریده و زده به نام شما برای دلجویی یه بخشی از مهریه رو ببخش اما نه به این امید که با خانواده ات خوب بشه

البته اگه نمیتونه به عنوان هبه خونه و ماشین رو پس بگیره

اگه اونا رو خودش خریده و زده به نام شما برای دلجویی یه بخشی از مهریه رو ببخش اما نه به این امید که ب ...

ببین میگه کلش بهش گفتم باشه نصفش رو میبخشم و حق طلاق هم بده به من میگه نه 

خب پس شما هم یه سهمی داشتی البته مرد سخاوتمندی بوده در کل

کلا تو فامیلمون رسم هست به نام زن هم خونه و ماشین میکنن..اما در کل من رو خیلی دوست داره این رو میدونم ولی با خانواده ام از اول چپ بود هر سال یک ماجرایی داریم