2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مهرت رو ببخش تا با خانواده ات خوب شم

| مشاهده متن کامل بحث + 3406 بازدید | 139 پست
نه کلش رو نبخش مخصوصا که تو خرید خونه و ماشین کمک کردیدر بیشترین حالت نصف

وایمیسته دوباره حرف بزنه بهش میگم 

مم هیچوقت دنبال مهریه نبودم اما میدونم در نبود من مهریه به نفع بچه هام هست برای همین ازش نمیگذرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مممنونم عزیزم خدا به شما همیشه سلامتی بده فکر میکردم بیشتر مراعات حال مریضم کنه

عزیز ذهنت رو بهم نریز نسبت به بقیه مردا خوب عمل کرده

سعی که با زبون خوش از سرش بندازی

خانواده ات هم اونقدر اهمیت نداره رابطه خوب باهاشون داشته باشه همین که بهم توهین نکنن و روشون تو روی هم باز نشه کافیه

عزیز ذهنت رو بهم نریز نسبت به بقیه مردا خوب عمل کردهسعی که با زبون خوش از سرش بندازیخانواده ات هم او ...

درسته عزیزم..اصلا همین که باهم رابطه هم داشته باشند ممکنه روشون به هم باز بشه

واقعا اومدنش مهم نیست؟؟😭😭😭

ن والا من باشم اصن بخادم بیاد راهش نمیدم واقعا برات مهمه بخدا همسرم بگه نمیام خونه بابات صد سال بهش نمیگم چرا حتی دلیلشو هم نمیپرسم دلت خوشه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
درسته عزیزم..اصلا همین که باهم رابطه هم داشته باشند ممکنه روشون به هم باز بشه

خانواده من باهمسرم خوبن فقط سال یه بار میاد خونه‌مامانم ،چون می دونم مشکلی پیش میاد چرا برات مهم که بیاد ما خودمون خواهرا دور هم جمع میشیم اصلا برات مهم نباشه که میاد چرا نقطه ضعف میدی کارت اشتباه محض حتی اگر خواستی نصف مهرتو ببخشی سراین قضیه به هیچ وجه نبخش مطمئن باش اگر بلخشی هم باز همسرت یه بهونه جور می کنه بباز میگه فلان چیز دیگتو ببخش به هیچ کس باج نده

اصلا و ابدا نبخش

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
نکن مشکوک می زنه خوب نشه برات مهم نباشه خودت تنها برو نقطه ضعف نشون نده

ممنون عزیزم بله همینطوره هر چی فکر میکنم عجیبه..من که پول برام مهم نیست اما مهریه ی من به درد بچه هام میخوره

چه خوب اما خانه ی مادر همه هفته ای یکبار جمع میشن

خودت برو 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید