2777
2789
عنوان

مهمونی رفتیم شام ندادن بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 17361 بازدید | 267 پست
مامانم گفت بابام میگه نه جلو ابجیم زشته

چطور جلو عروس و دومادای فامیل زشت نبوده کارای عمه تون.حالا جلوی ابجیش که خودش نون و پنیر سبزی میذاره زشته‌اگر زشت بوده چرا کار خودش زشت نبوده‌حق ندارید برنج ایرانی بذارید و گوشت زیاد تو قورمه.

اوه اوه عمته؟ خوبه از غریبه هم نمیخواسته پذیرایی کنه که اینهمه خساست به خرج دادهولله مرغ و قرمه زیاد ...

اره

مامانم از همین داره حرص میخوره😂🥲

من نمی‌دونم این وسط چه غلطی کنم جلو دعوت مامان و بابامو بگیرم

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اونوقت من خواهرشوهرم بدون اطلاع قبلی یهویی اومد ساعت یازده ظهر ماهی سرخ کردزرشک پلوبامرغ هم درست کرد ...

مامانم همیشه غذا خوب می‌زاره براشون

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

عمه هام با یکی از عموهام

خوب پس سخت شد کارتون.همون مرغ و بذارید چاره ای نیست‌به خاطر یه لاشخور که نباید به بقیه هم بی احترامی کرد ‌اول نون پنیر سبزی بذارید افطار بدید بعد شام بدید ولی یه جوری یه تیکه ای بندازید

مامانم همیشه غذا خوب می‌زاره براشون

منم همیشه سنگ تموم میزارم یکدفعه جاریم همه خونواده رودعوت کرد خداشاهد فقط دلمه برگ موداد فکرکن سی نفرادم فقط سه دیس دلمه وسط سفره نه سالاد نه سبزی سرراه منوشوهرم کیک وشیر خوردیم 😕نه خواهرشوهرام اعتراضی کردن نه مادرشوهرم خداشاهدمن بودم همونجا آبروبرام نمیذاشتن

گاهی انسانم آرزوست
مرسی اما دل ما خوووونه

حق دارین ولی دل باباتو نشکنین بزارین مهمونیشو همونجور دوس داره بده

درسته اونا خیلی کارزشتی کردن ولی بزارین تو طایفه بابات ادم خوبه باشه 

چه ربطی به روشن فکری داشت

نمیدونم

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)