2777
2789
عنوان

کسی می‌دونه باید چیکار کنم

34 بازدید | 8 پست

من تنبلی تخمدان دارم دکتر برام قرص ال دی نوشت روز سوم پریود شدم کردم خوردم الان سه تاشون مونده ولی پریود شدم چیکار کنم؟هنوز ۱۸ روز از آخرین پریودم گذشته

منم تنبلی تخمدان دارم دکتر برام ال دی نوشته خوردم ۳۰ روزم گذشته هنوز پریود نشدم شما خوبه که پریود شد ...

اخه بسته قرص بیست تایی بود،هنوز سه تاش مونده و هنوز یه ماه نشده که پریود شدمممم ۱۸ روز از آخرین پریودم گذشته

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اخه بسته قرص بیست تایی بود،هنوز سه تاش مونده و هنوز یه ماه نشده که پریود شدمممم ۱۸ روز از آخرین پریو ...

خب اشکال نداره باید معمولا تمام بشه بعدا پریود بشی روزی یادت نرفت مثلا بخوری؟

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
چرا ی روز یادم رفت حالا چیکار کنم 😭

خب اشکال نداره گلم اتفاق مهمی که نمیوفته یا خطرناک باشه من که شده چند روز یادم بره یا اینا ولی اتفاقی نیوفتاده فقط یکم دردم بیشتر میشه ماها برا حاملگی نمیخوریم که اگر یروز نخوریم خطر داشته باشه 

درسته که باید سر وقت و تایم مشخص بخوری و یادت نره ولی اگر یادت هم رفت ایرادی نداره سعی کن دیگه برا ماه جدید اصلا یادت نره

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
خب اشکال نداره گلم اتفاق مهمی که نمیوفته یا خطرناک باشه من که شده چند روز یادم بره یا اینا ولی اتفاق ...

مرسی حالا اون سه تایی که مونده رو قطع کنم یا بخورم؟