ببخشید طولانیه 🙏🙏🙏🙏🙏
خواهشن کمک کنید و تفاخر بخونین منم جای خواهره شما به راهنمایی نیاز دارم واقعن بلاتکلیفم💔💔🫠
من میدونم استخاره زمانی جایز هستش که ی فرد توی دوراهی قرار گرفته باشه و از طریق عقل و مشورت به جایی نرسیده باشه تنها تواین زمان میتونه استخاره بگیره
بنظرتون من استخاره گرفتنم تواین موضوع جایزه؟؟؟؟؟؟
من توی دوراهیه بزرگم که برم یابمونم
منتظره ی ادم بمونم و صبر کنم یا فراموشش کنم
لطفا راهنمایی کنید🙏🙏🙏
این آقا منو هشت سال میخواست منم بعده سال خواستمش که شد شش سال ولی به هیچ وجه بهش نگفتم و نفهمید تا پارسال که دیگه انگار ناامید شد رفت
اینم بگم من سرش خیلی سپس درد کشیدم و قلبم شکست داغون شدممممممممم
دوباره امسال تازگیا با یکی میره تو رابطه دختره میگه خیلی راجبه تو و خاطراتت حرف میزدیم و ی روز کاملن راجبه تو حرف زدیم بعدش میپرسیده من باکیم رو کی کراشم کراشم شخصیتش چیه بچه کجاست واینا...
بعدش این منو جایی میدید بهم زل میزد و خیره میشد
دوباره بهمن بودش این فهمید من یجایی هستم گیررر داد به شدت گیردادا که باهاش حرف بزنم بعد من دوباره دعوام شد و فحش دادم اونم فقط گوش میداد واییی نمیگفت در حالیکه با هرکس دعوا کنه طرفو.... اونوقت زنگ زده بود به دختره و دعوا اینکه گرا به من زنگ زدیم اینا
دوباره ی بار به من نگاه کرد من چشامو با خیرت گرفتم اینم خیلی حرصش گرفت و عصبانی شد
اینم بگم به شدت کینه ای هستش
ی بارم رفیقم باهاش دعوا شده بود اون گفته بود جونه هرکی دوست داری بس. کن منو داری یاده ی نفر میندازی و گریه میکنه. ما قبلنا خیلی کل کل و دعوا میکردیم باهم اونم خیلی تلاش کرد ولی من قبولش نکردم
حالا تازگیا دیدمش ولی اون انکار زیاد به من محل نمیده و ما ی رسمی داریم تو چهارشنبه سوری ... که برای یکی از نیاتام بد در اومد و یکی دیگم خوب حالا نمیدونم من باید فراموشش کنم یا وایسم اینم بگم نمیتونم برم بهش بگم که هنوز میخوامش چون اون کینه ای هس ممکنه دلمو بشکنه و اینم نمیدونم منو فراموش کرده یانه
بنظرتون استخاره جایزه یانه؟؟من تو دوراهیم با کسیم نمیتونم مشورت کنم با مشاورم نمیتونم