2777
2789

من خیلی زود شوهر کردم تقریبا ۱۶-۱۷ سالم بود توی فامیلمون ی دکتری بود همه‌ی فامیل میخاستنش توی فامیل پدریم بود بابام زور و زور گف بیاد خاستگاریم بعد اینم دید خوشش اومد ما ازدواج کردیم حقیقتا اولش فک کردم خوبه همه همکلاسیام میگفتن خوبه ازدواج کردی سایه مرد بالاسرته و این حرفا منم گفتم با خودم شاید خیره چندبار استخاره کردم خوب درومد خلاصه این حرفا شد و اینا ما ازدواج کردیم اولش خوب بود باهم اکی بودیم بعد ی سال ک گذشت همه چی عوض شد شوهرم دیگه نمیومد خونه شبا همش شیفت بیمارستان میموند ساعت ۲ میومد ساعت ۷ صب میرفت منم کم کم شاغل شدم از خونه و کاراش دور شدم یکم از سرم باز شد ولی مامانش شروع کرد گف زن و چه به کار کردن و برو بچه بیار واسه شوهرت خونه رو تمیز کن خلاصه نزاشتن من کار کنم.یه چند ماه همینطوری سوختم و ساختم انگار نه انگار ازدواج کرده بودیم یه شب نشستم باش حرف زدم گفتم اینطوری نمیشه زندگی کنیم گف هر غلطی میخوای بکن گفتم میرم خونه بابام گفت چه بهتر خودش منو رسوند خونه بابام رفت خوابید اون شب کلی گریه کردم براش اندازه ی اپسیلون اهمیت نداشت خیلی ناراحت شدم بعد یه هفته برگشتم خونه ازم عذرخواهی کرد گفت کارم شلوغه و اینا اعصاب برام نمیمونه گفتم باشه بخشیدمش گفت بهتر میشم منم گفتم شایذ راست میگه پشیمون شده ولی هیچی.انگار نه انگار همینطوری ادامه داشت.هرچیم به بابام میگم میگه شوهرته حق داره مامانش اینا هم که ساپورتش میکنن الانم ی هفتس فهمیدم حاملم ازش نمیدونم بندازم ازش طلاق بگیرم یا ن توروخدا راهنمایی کنید😭😭

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

انگار داستان قدیمی خوندم مثه زمان مامان بزرگا 

الان مشکل اینه مرده دلش به زندگی نیست،  این هنره شماست که ایشونو عاشق و شیدا کنین ته طلاق هیچی نیست هیچی ما جون به جونمون کنن سنتی هستیم. 

همه اینا در صورتی یه که یکم علاقه هم باشه اگه نه که هیچی 

چند سالته؟!بشین صحبت کن بگو اگر میخای درست بشینی زندکی کنی این بچرو نگه دارم وگرنه اون بچرو هم بدبخت و اواره نکنیم .شاید تحت تاثیر قرار بگیرع

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید
بیس چهار سالمه هرچیم بش بگم گوشش بدهکار نیس

پای کسی درمیون هست؟ببخشید تحصیلات خودتون چقده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید
نمیدونم مشکل همینه دیپلم گلم

درستو ادامه بده .هرجور شده

بیشتر ببینید
۳۷ سالشه متخصصه خودم دیپلم

تفاوت تحصیلاتتون خیلی زیاده

سعی کن خودتو ارتقا بدی وگرنه از چشمش میفتی و فکر میکنه شما در سطحش نیستی و می تونست با زن هایی با موقعیت بهتر و بالاتر ازدواج کنه و حیف شده

تفاوت تحصیلاتتون خیلی زیادهسعی کن خودتو ارتقا بدی وگرنه از چشمش میفتی و فکر میکنه شما در سطحش نیستی ...

خودش نمیذاره درس بخونم کلی ازش خاستم نه خودش میذاره نه مامانش