2777
2789
عنوان

کسی بودع رو برادرشوهرش کراش بزنه🥲😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2406 بازدید | 109 پست
خداروشکر من راضیمهرکس سنتی ازدواج کرده دیدم ناراضی میگه خیلی چیزارو بعدا فهمیدم پشیمونم چیکار کنم .. ...

من از هر دو هم راضی دیدم هم ناراضی

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه بی‌منطق و چرت( طرفدار ازدواج سنتی نیستم و تعهد ربطی به علاقه و... نداره فکرکنم به ذات و حیا و...م ...

نه چه ربطی داره تعهد جزو وظایف کساییه که همو دوس دارن

نه کسایی که حسی بهم ندارن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
سنتی همینه

یه چیز یاد گرفتید و طوطی وار تکرار میکنید 🙄 تو ازدواج سنتی در درجه ای اول تا حس و گرایشی نباشه، اتفاقی نمیفته، تو این نوع ازدواج آشنایی هست، شناخت هست،، مشاوره هست واگر با عقل و درایت پیش بره بهترین نوع ازدواجه و وقتی تمام اینها درست انجام شه صد در صد علاقه و عشقی که ایجاد میشه، محکمتر، و پایدارتر از عشق های آتشین و زود گذر دوستی های قبل ازدواجه

پس انقدر با سطحی نگری دوستی های قبل ازدواج و روابط گناه آلود و پر خطر و پوچ رو ترویج نکنید 

من از هر دو هم راضی دیدم هم ناراضی

منم دیدم ولی سنتی خیلی مشکلات متنوع و دور از انتظار داره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
منم دیدم ولی سنتی خیلی مشکلات متنوع و دور از انتظار داره

باشه خودت خوب شوهرت خوب مدرن خوب عااااالی بدون هیچ دعوا و خاله زنک بازی ای 👌🏻😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
یه چیز یاد گرفتید و طوطی وار تکرار میکنید 🙄 تو ازدواج سنتی در درجه ای اول تا حس و گرایشی نباشه، اتف ...

همه بدن فقط داهاتیای ایران که ننشون واسشون زن میگیرن خوبن

تو سال ۲۰۲۵ چرا زنده اید واقعا

تموم شید لطفا

دوستی قبل ازدواج خیلی عادیه

پر خطر گناه😂😂

پسری که همرو بسنجه و چشمش به دهن مامانش باشه خوبه لابد

بیشتر ببینید
باشه خودت خوب شوهرت خوب مدرن خوب عااااالی بدون هیچ دعوا و خاله زنک بازی ای 👌🏻😂

دعوارو همه دارن زندگی مشترک یعنی دعوا اشتی ی روز قهر ی روز مهربونی

خداروشکر ما عالی

بیشتر ببینید
نه چه ربطی داره تعهد جزو وظایف کساییه که همو دوس دارننه کسایی که حسی بهم ندارن

وقتی ازدواج میکنی تعهد یکی از وظایفته. آدمایی مثل شما فکر میکنن وفاداری و تعهد لطف کردنه در صورتی که وظیفه‌اس، وظیفه. زیادی حرف‌های مجازی روت تاثییر گذاشته چون متاسفانه مخاطب هوشیاری نیستی

پزشک کوچولو🩺📚

چقد زن ستیز داریم

بخدااا

بیشتر ببینید
چقد زن ستیز داریم

چه ربطی داره چون زن هست باید از بی اخلاقیش دفاع کرد یه خانواده رو نابود کنه چون زن هست 

شنیدی میگن هر سخن جای و نکته مکانی دارد 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بیشتر ببینید
همه بدن فقط داهاتیای ایران که ننشون واسشون زن میگیرن خوبنتو سال ۲۰۲۵ چرا زنده اید واقعاتموم شید لطفا ...

منم مخالف ازدواج سنتی ام ولی خب نمیتونم سبک زندگی خودمون به همه تحمیل کنیم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

دعوارو همه دارن زندگی مشترک یعنی دعوا اشتی ی روز قهر ی روز مهربونیخداروشکر ما عالی

منم همینو گفتم تو تاکید داری که سنتیا بدبختن

بیشتر ببینید
منم مخالف ازدواج سنتی ام ولی خب نمیتونم سبک زندگی خودمون به همه تحمیل کنیم

تحمیل نیست همین کار غلط باعث بروز هزار مشکل میشه

کودکان بیمار که شاهد جر و بحثای زیادن

طلاقای زیاد

رواج فرهنگ غلطشون

جوریم برخورد میکنن انگار کار ما اشتباهه

بیشتر ببینید