2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22234 بازدید | 524 پست
همه اینا رومیدونه اما بازم اقدامی علیه من نکرده.وگرنه محکومم.من لجبازی میکردم وقهرو.....اونم هی گفت ...

ولش کن خب محلش نزار الانم فکر کن طلاق گرفتی خیلی راحت زندگیتو کن آخرش خودش خسته میشه

عزیزم من تو رو یادمه

چقدر برات توضیح دادیم اما ببخشید انگار توی توهم و خواب خرگوشی بودی.

گفتم از مشاور رایگان استفاده کن فلان ساعت دقیقا همون ساعت توی سایت بودی.

شما خیلی خامی امیدوارم آینده سختی نداشته باشی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اومدیمو مهربه رو بخشیدی و باز این طلاق نداد چی هم حق خودتو ضایع کردی هم طلاقت نمیده 

اگه اون نخاد طلاقت بده تا ده سال دیگه ام نمیتونی طلاق بگیری همین مهریه رو یه اهرم بکن نفقه و بقیه حق وخقوقت شاید بیاد طلاق بده نکن با خودت 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

عزیزم مردی که دوست داشته بازم میتونه داشته باشه اگه تو هم دوسش داری لجبازی رو بزار کنار و برو باهاش حرف بزن بهش بگو اشتباه کردم لجبازی کردم میخام کنارت باشم دوست دارم اونم دوست داره که نمتونه ازت دل بکنه چرا با خودتو زندگیت بد میکنی با یه حرف و ببخشید گاهی همه چی حل میشه خودتم میدونی مقصر بودی یه کادو بگیر باهم برین رستوران اگه مناسبتی نزدیکه مثلا تولد یا سالگرد چه بهتر برین باهم خوش بگذرونین و حرفاتو بزن لجبازی نکن باهاش مهربون باش مردا خیلی زود رام میشن و حرف گوش کن فقط توجه و محبت میخان با خودت فکر کن و زود نگو طلاق مطمئن باش هنوز دوست داره قدم اول رو تو بزار و ببین واست چیکار میکنه 100 سال دیگه هیچ کدوم نیستین و کسی هم یادی ازتون نمیکنه پس باهم خوب باشین و لج و قهر نکنین فقط دوست داشتن و محبت کن تا بهت خوش بگذره

نگو دیگه نمیشه و تموم شده من خودم چند روز پیش یه کار اشتباه کردم و صدامون بلند کردم و مثل دیوانه ها رفتار کردم چون از یه چیز عصبانی بودم همسرم ساکت بود گفتم چرا ساکتی گفت فکر میکنم جز طلاق راهی نداریم تو خولی ولی میدونستم من مقصرم صبح قبل رفتن سرکارش رفتم کنارش گفتم ببخشید اقایی من مقصرم کمکم کن تغییر کنم بغلش کردم بوسش کردم شب زود اومد گفت حاضر شین بریم بیرون رفتیم با بچه ها کلی خوشگذرونی و بعد رستوران تموم شد اگه آدم بخاد لج کنه و تموم نکنه اون زندگی جهنم میشه

عزیزم دخالت چیز کوچیکی‌نیست و همین باعث اختلاف شده اما شما شوهرت خیلی دوست داره اگه لج کرده چون میخواد به اشتباهت پی ببری ... این وسط اگه ببینه  متوجه اشتباهت نشدی و هی داری کارای قانونی طلاق رو پیش میبری یهو پا روی دلش میزاره و برخلاف میلش طلاقت میده بعد پشیمونی میمونه برای شما..

من به عنوان یه خواهر پیشنهاد میدم همه کارایی که کردی دادخواستایی که دادی پس بگیر و پرونده همه رو ببند و بهش بگو حالا اگه طلاقیم میخواد اتفاق بیفته خودش اقدام کنه (که هیچوقت همچین کاری نمیکنه) شما بگو من زندگیمو دوس داشتم اما دخالت چیز کمی نیست اکثر طلاقا به خاطر دخالت خانواده هاست و....

بعدم یکی دو ماه بمون قول میدم همه چی اوکی میشه

اما به هیچ عنوان نباید متوجه شه پشیمون شدی که سو استفاده میکنه وانمود کن خسته شدی همین 

خداکمکت کنه.برات دعامیکنم.توم برام دعاکن.سعی میکنم بازم باهاش حرف بزنم.توکل برخدا.هرچی خیره

ممنونم عزیزمممم حتما خیر ه ای هست خدا بهتر می‌دونه شما تو این چند وقت برای خودشناسی بیشتر زمان بزارید مطمن باشید برمی‌گردید .توکل به خدا ❤️🌱 

راستی نفقه از همون ابتدا یعنی تو یکسال مدام واریز کرده؟ و چقدر واریز داشته ؟؟؟چقدذ تعیین شد براتون 

نفقه موقعه هم طلب داشتید که در خواست بدید ؟ 

🕊
ممنونم عزیزمممم حتما خیر ه ای هست خدا بهتر می‌دونه شما تو این چند وقت برای خودشناسی بیشتر زمان بزاری ...

و عزیزم یکم ما زندگیمون شباهت داره منم خیلی دخالت میکردم مشکل اصلی دهن لقی و دخالت بیش از حد خانواده اش خصوصا مادرش ک می‌گفت باید جدا بشید بود . بنظرم یکسال شده طرف بعد چند سال هم با هم برمیگردن علاقه که باشه شما بگو می‌خوام صبحت کنیم ‌‌... و بگید بریم مشاور 

🕊

عزیزم تومیتونی تقاضای طلاق خلع کنی

یعنی با بخشش کل مهریه طلاق بگیری

تعجب می‌کنم یسال تودادگاهی و دنبال طلاقی واین چیزا رو نمیدونی!

میدونی جرا?

چون دلت به طلاق نیست

شوهرت چطور شکایت تمکین نکرده؟

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
عزیزم تومیتونی تقاضای طلاق خلع کنییعنی با بخشش کل مهریه طلاق بگیریتعجب می‌کنم یسال تودادگاهی و دنبال ...

زن می‌تونه خودش اقدام ب طلاق کنه ؟ چجوری ، مگر معتاد ،خیانت ...مرد داشته باشه .منم رفتم نتونستم ، مهریمو از شوهر م نمیخام ، کجا باید برم، رفتم دادگاه نشد گفتن نمیشه 

فقط خدا.🦋💜💪
زن می‌تونه خودش اقدام ب طلاق کنه ؟ چجوری ، مگر معتاد ،خیانت ...مرد داشته باشه .منم رفتم نتونستم ، مه ...

منم شنیدم با وکیل صحبت کنید

شماها که مهریه براتون مهم نیست

قطعا راه زیاد هست

حتما حتما با وکیل مشورت کنید

من این طلاق خلع رو شنیدم و میگن حدود یسال هم طول میکشه

البته برای استارتر که مشکلات حادی ندارن حیفه زندگیش

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞