2777
2789

؟

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بیشتر ببینید

نمیدونم کوچیک منظورت در چه حده ولی زنداداش مرحومم دختر کوچیکش ۶سالش بود و بتازگی فوت شد، بچه هارو مادرم نگه میداره.

جاری خواهرم بچش یکسالش بود در اثر سرطان فوت کرد بچشو مادرو خواهرش بزرگ کردن

لطفا لایک نکنید  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم کوچیک منظورت در چه حده ولی زنداداش مرحومم دختر کوچیکش ۶سالش بود و بتازگی فوت شد، بچه هارو ما ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه... سرطان چی داشتن هر دوشون؟

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بیشتر ببینید
سلامت باشید. سرطان خون لعنتی

لعنت ب سرطان ...خدا رحمتشون کنه 

بیشتر ببینید
پیش خود مادرشونن خصوصا اگه مادر کسی رو نداشته باشه که بچه رو نگه داره

مادر مگه نباید بستری بشه؟

بیشتر ببینید
لعنت ب سرطان ...خدا رحمتشون کنه

روح همه رفتگان شد.

این مدل مرگها چیزای فراتراز یه مرگ معمولیه و بازمانده ها رنج وحشتناکی رو تحمل میکنن. بی قراری بچه های بی مادر ، اعصاب داغون بازمانده ها، نمیدونم چی بگم.... من ک حکمتشو نفهمیدم.کاش هییییییچ مادری تا ب سرانجام رسوندن بچه هاش نمیره

لطفا لایک نکنید  

روح همه رفتگان شد.این مدل مرگها چیزای فراتراز یه مرگ معمولیه و بازمانده ها رنج وحشتناکی رو تحمل میکن ...

الهی آمین.. خیلی سخته خیلی سخته مخصوصا اگر بچه کوچک باشه واقعا کاش آدمی حکمت خدارو میفهمید 

بیشتر ببینید

چه بدبختیه اون آدم ! خدایا توبه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
چه بدبختیه اون آدم ! خدایا توبه

زنداداش مرحومم چندماهه فوت شده تا مدتها ب خواب هرکسی میومد هراسون دختراشو صدا میزد... تو بیمارستان ویدئوکال میکرد با بچه هاش وسطاش گریش میگرفت ازاینکه داره میمیره و سرنوشت اینا چی میشه... جایگاهش بهترینها باشه واقعا عروس،مادر،همسر خیلی خوبی بود و چقدر حیف که ما براحتی از دست دادیمش

لطفا لایک نکنید  

زنداداش مرحومم چندماهه فوت شده تا مدتها ب خواب هرکسی میومد هراسون دختراشو صدا میزد... تو بیمارستان و ...

الهی عزیزم 🖤 انشالا که جاشون بهشت باشه خیلی درد سنگینی هست ... آدم اگر اتفاقی فوت کنه راحت تره تا سرطان از روزی ک می‌فهمه سرطان داره تا بعد مرگش هم خود طرف زجر می‌کشه هم بچه هم اطرافیان....

بیشتر ببینید