2777
2789
عنوان

کسی بودع رو برادرشوهرش کراش بزنه🥲😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 109 پست

شوهرت رو روز خاستگاریم ندیدی روز نامزدی که دیدی عقد که دیدی 

خوبی هاش رو ندیدی

چطور شوهراتون رو نمیبینن نامحرام ها رو با دل وجون میبینید

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بیشتر ببینید
سنتی همینه

ربطش به سنتی چیه من دوستی هم دیدم ازدواج کردن یا دختره خیانت کرده یا پسره 

تعهد ربطی به نوع ازدواج نداره 

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وقتی کودک ازدواج میکنه

ن والا من همسن ایشونم باردارم هیچوقتم به همچنین چیزی فکر نکردم😂😂البته بخاطر ازدواج سنتی هست ن این

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستی زیبا🥹😍

مگه تفنگ بالای سرش بود باهاش حتما باید ازدواج کنه لطفا توجیه نکنید این کارا رو !!

توجیه نیست اشتباهه قطعا

ولی خب سنتی یجوریه که چون عشقو تجربه نکردی ممکنه به هرکسی علاقه مند بشی

بدون عشق که نمیشه ازدواج کرد

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
توجیه نیست اشتباهه قطعاولی خب سنتی یجوریه که چون عشقو تجربه نکردی ممکنه به هرکسی علاقه مند بشیبدون ع ...

خب عزیزم انتخاب خودش بود میخواست با عشق ازدواج کنه دلیل نمیشه توی ذهنش خیانت کنه 

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

ربطش به سنتی چیه من دوستی هم دیدم ازدواج کردن یا دختره خیانت کرده یا پسره تعهد ربطی به نوع ازدواج ند ...

خیلیی ربط داره

فک کن کسیو دوس نداری ازدواج کنی بعدش بجای اینکه به اون علاقه مند شی ب کس دیگه بشی!

خیلی طبیعیه

خیانت تو ازدواجای دوستی خیلییی کمتره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
نه هیچ ربطی،نداره اتفاقا ما چون با علاقع همو انتخاب کردیم بهم متعهدیم ولی سنتیا که فک میکنن بعد ازدو ...

خودت با دوستی ازدواج کردی الان احساس خوشبختی میکنی همه مثل هم نیستن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
خب عزیزم انتخاب خودش بود میخواست با عشق ازدواج کنه دلیل نمیشه توی ذهنش خیانت کنه

دیگه حالا کاریه که کرده

بیشتر ببینید
خودت با دوستی ازدواج کردی الان احساس خوشبختی میکنی همه مثل هم نیستن

خداروشکر من راضیم

هرکس سنتی ازدواج کرده دیدم ناراضی میگه خیلی چیزارو بعدا فهمیدم پشیمونم چیکار کنم .. یا از کس دیگه خوشم اومده

علاقه ای که انتظارشو داشتم به وجود نیومده

بیشتر ببینید