2777
2789

خیلی دوست دارم حفظ قرآن رو شروع کنم 

ولی بدون معنی 

میخواستم بدونم فایده ای داره؟😶

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤

ارزشمنده 

اما من خودم میگم آدم بجای اینکه چیزی رو حفظ کنه که هیچی ازش نفهمه چه فایده

برو دنبال معنی 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردی بود قرآن میخواند و از معنی قرآن هیچی نمیفهمید .

پسر کوچکش از پدرش پرسید چه فایده ای دارد قرآن میخوانی بدون اینکه معنی آن را بفهمی ؟

پدر گفت : پسرم سبدی بردار و از آب دریا پرکن و برایم بیاور .

پسر به پدرش گفت که غیر ممکن است که آب در سبد باقی بماند.

پدر گفت : امتحان کن پسرم .

پسر سبدی که درآن زغال میگذاشتند برداشت و رفت بطرف دریا و امتحان کرد سبد را زیر آب زد و بسرعت بطرف پدرش دوید ولی همه آب ها از سبد ریخته بود و هیچ آبی در سبد باقی نمانده بود .

پس به پدرش گفت که هیچ فایده ای ندارد .

پدرش گفت : دوباره امتحان کن پسرم .

سپس دوباره امتحان کرد ولی موفق نشد که آب را برای پدر بیاورد .

برای بار سوم و چهارم هم امتحان کرد تا اینکه خسته شد وبه پدرش گفت که غیر ممکن است…

پدر به پسرش گفت سبد قبلا چطور بود؟

اینجا بود که پسرک متوجه شد به پدرش گفت : بله پدر قبلا سبد از باقیمانده های زغال کثیف و سیاه بود ولی الان سبد پاک و تمیز شده است.

سپس پدر به پسرش گفت این حداقل کاری است که برای قلبت انجام می دهد .

دنیا قلبت را از کثافت ها پر می کند و خواندن قرآن همچون دریا سینه ات را پاک می کند اگر چه هیچی از آن حفظ نباشی و معنی اش را نفهمی.

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
حفظ قرآن ردش و استاد داره، موقع حفظ کردن حتما معنی و مفاهیم را بهت می گند، چون اینطور ارتباط ایه ها ...

اگه وقتم آزاد بود حتما کلاس حفظ میرفتم🥲

ولی باردارمو نمیتونم خیلی بیرون برم

بعدشم که دخترم به دنیا اومد دیگه کلا نمیتونم کلاس خاصی برم

مردی بود قرآن میخواند و از معنی قرآن هیچی نمیفهمید .پسر کوچکش از پدرش پرسید چه فایده ای دارد قرآن می ...

چه عالی😍👌

ممنون عزیزدلم

چه عالی😍👌ممنون عزیزدلم

قربونت عزیزم.اگه معنی ها رم توجه کنی حفظش هم خیلی راحت تر میشه. 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
من کلا یکی دو دفعه قرانو کامل خوندم( فقط عربی)از اون به بعد ففط و فقط معنیشو میخونم چون خوندن معنیش ...

اینم حرفیه عزیزم🧡👌

عزیزم قرآن ،کتاب ناطقه تو به هر روشی که بخونی بالاخره تاثیرشو روت میذازه 

ولی خب بل۶ اگه با معنی و توجه بخونی تاثیرش بیشتره

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌             میشه برای ازدواجم یه الهی به رقیه بگید برام ؟ 😗 اگه گفتید لایکم کنید براتون صلوات بفرستم