2777
2789
عنوان

حفظ قرآن بدون فهم معنیش فایده ای داره 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 21 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من کلا یکی دو دفعه قرانو کامل خوندم( فقط عربی)از اون به بعد ففط و فقط معنیشو میخونم چون خوندن معنیش ...

معنی قرآن که خیلی مهمه ولی خود متن عربی چون وحی هست و کلام خدا حتی نگاه بهش ثواب داره برای یک بیسواد چه برسه خوندنش..

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
معنی قرآن که خیلی مهمه ولی خود متن عربی چون وحی هست و کلام خدا حتی نگاه بهش ثواب داره برای یک بیسواد ...

میگم که یکی دوبار خوندمش...ولی خب شما یه کتاب راهنمای اشپزیم بخوای بخونی با یه زبان متفاوت فایدش چیه؟!وقتی من نمیفهمم خدا داره چی بهم میگه،قران کاملا دستورالعمل زندگیه..من همیشه به این دید بهش نگاه میکنم

میگم که یکی دوبار خوندمش...ولی خب شما یه کتاب راهنمای اشپزیم بخوای بخونی با یه زبان متفاوت فایدش چیه ...

کلام خدا رو با کلام انسان یکی نکن

بله برای فهمیدنش و عمل کردن باید به زبان خودمون بخونیم

ولی متن اصلی قرآن کلام بی واسطه خداست و نور علی نور هست

مثلا میگن شب قدر این سوره ها رو بخون 

واسه بیماری واسه زایمان راحت واسه هر چیزی مثلا میگن فلان سوره خوبه...خوب اینا یعنی خود اون متن اصلی اثر خاص داره نه معنی اش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
میگم که یکی دوبار خوندمش...ولی خب شما یه کتاب راهنمای اشپزیم بخوای بخونی با یه زبان متفاوت فایدش چیه ...

یه حدیث هم داریم که تلاوت قرآن و حفظش حافظه رو زیاد میکنه

یا تو روز قیامت حافظ قرآن هر آیه رو میخونه یک پله میره بالا

اینا کمترین اثر قرآنه البته 

کلا میخوام بگم متن قرآن رو با هیچ کتاب دیگه یکی نکن

بیشتر ببینید