2777
2789
پودر جو لاغر میکنه عزیزم سنجدم خوبه فعلا همین پودر سنجدو یا شیرو شکر قاطی کن بخورهرشب بعد از شام قرص ...

حالا من یه پودری گرفته بودم.مخلوط شیرخشک و نشاسته و جوانه و سفیده تخم مرغ بود روزی دوبار میخوردم. تو دوماه یه کیلو یا کمتر اضافه میکردم دیگه نخریدم. دیدم فایده نداره اینهمه هزینه کنم ک تو سه ماه یکیلو اضافه بشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا من یه پودری گرفته بودم.مخلوط شیرخشک و نشاسته و جوانه و سفیده تخم مرغ بود روزی دوبار میخوردم. تو ...

من از این بسته های سویق کامل میخورم 45تومن دوهفته ای میخورمش بنظرم توام بگیر سویق کامل کمش دو بسته بخور بعد برو وزن کن خودتو اگه میتونی تو طول روزم شیر دوسه لیوان بخور با شکر خوبه دوهفته همینجوری ادامه بده دیدی تاثیر نداره ادامه نده البته هرشب مرتب باید بخوری

من از این بسته های سویق کامل میخورم 45تومن دوهفته ای میخورمش بنظرم توام بگیر سویق کامل کمش دو بسته ب ...

داخل اب میشه ریخت یا فقط شیر؟ 

بلافاصله بعده شامت میخوردی یا فاصله هم میدادی؟ 

جوانه هم دارم بااینا قاطی کنم یا اونو جدا بخورم.؟ 

مثل من خاک بر سر 😭😭😭

اصلاً نمیدونم چرا انقدر اشتهام زیاد شده،اعصابم خرد میشه ،هرکی میبینه میگه چرا انقد چاق شدی، از امروز غذامو میخوام کم کنم ،ورزش کنم 

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱
اصلاً نمیدونم چرا انقدر اشتهام زیاد شده،اعصابم خرد میشه ،هرکی میبینه میگه چرا انقد چاق شدی، از امروز ...

منم گفتم شاید پرخوری عصبیه دو روزه فلوکسیتین شروع کردم میخورم

الهی ...گاهی...نگاهی....😔😔
کار خاصی کردی قدت چندع

تحرک نداشتم فقط درش میخوندم ۱۶۳.۴

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو  حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 از تاریخ ۲ فروردین ۴۰۴ نیستم سایت 🌱

بیشتر ببینید