2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه به بابات بگو جهیزیه کم بده به حاش به پسرم کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1881 بازدید | 85 پست
سهم الارث چه ربطی به جهیزیه داشت؟مگه اروپای سال ۱۷۰۰ زندگی میکنین ارث دختر تو جهیزیه میدادن جهیزیه ...

چه ربطی به جهیزیه داشت اون کامنت من؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو اونوقت سهم تو توی ازدواج پسرت چیه؟ یا نکنه همین که زاییدیش حس کافی بودن بهت دست داده ؟

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

سه ساله عقدم من جهیزیم کامله بعدم این حرف پرتوقعیه مگه میشه پدر داماد برای خرید خونه هیچی کمک نکنه و ...

عین ما

من خونه. با جهازکامل. اوردم

شوهرم. خودشو اورد

واقعا. اشتباهه اینکار

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
چه اشکالی داره داداش و زنداداشم من البته که به پیشنهاد پدر عروسمون اینکار رو کردن زنداداشم جهاز ساده ...

خب دیگه دو پنگ ب نامش زدن اینا نمیزنن

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بگو اونوقت سهم تو توی ازدواج پسرت چیه؟ یا نکنه همین که زاییدیش حس کافی بودن بهت دست داده ؟

پس چی فکر کردی   زحمت کشیده پسر زاییده   بخاطر همین  قدیم پسر میزاییدن ذوق میکردن  چون بی‌مسئولیت برای خودشون میگشتن

کاش منم  بجای جهیزی کمک کرده بودم خونه میخریدم که اینطور مستاجری و بدختی نکشیم  کاش یه عاقل بو منو راهنمایی میگرد

بجای مبل گرون یخچال گرون 

یکم ساده تر میگرفتم  خونه میخریدم... بعدش آدم کم کم وسیله ها رو میخرید

داریم سالی پول یه جهیزیه کامل رو میدیم اجاره

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
چه پرنسس خانومی بوده حتما شب عروسی هم شما رفتی دنبالش😂

خیلی. پرروعه. خیلی

بعد. ازدواج. تلاش. طلا و ماشین. بخره

الان. بعد۱۲سال. وسایل خونه رو عوص کرده 

ولی خب بنا. زندگی من اوردم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
کلا رفت و آمد رو قطع کردی؟

آره

دیگه این آخرا کلا میخواستن کاری کنن شوهرم طلاقم بده، ولی اون بینمون من رو انتخاب کرد و کلا کات کردیم

قضیه مفصل، ولی درکل خیلی دورو و کلاه بردار و دو به هم زن و تهمت زن بودن و زندگیم رو تا مرز پاشیدن بردن

در حال تثبیت وزن😎