میگه به پسرم کمک کنه خونه بخره اینقدر از حرفش عصبی شدم که نگو به خاطر اینکه واقعا فکرکردن بابای من سر گنج نشسته بخدا بابای خودش یک ریال کمکش نکرده فقط توقع دارن ما همه چیو جور کنین توی خرید جهیزیه که هیچی کمک نکردن هیچی نخریدن تازه اومده میگه شما خونه بخرید به نظرتون چیکار کنم میخوام تا عروسی نرم خونشون
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جهیزیه نخر پول رو بیار وسط همون میزان رو به اسم خودت کن
🟢فعلا 4️⃣8️⃣ تاپیک قدیمی گذاشتم و مابقیش رو بعدا میذارم. 🔴تا عید قربان (۴۰ شب) چهل تا تاپیک مشکل حقوقی میذارم برای یک نذر. 🟠برای روزای دیگه هم خدا بزرگه و ببینیم چه زاید باز.
مادرشوهرمنم کم از این حرفا نمیزد میگفت بگو سرویس چوب نمیخوام جاش ماشین بخرین بعدش که خریدن نمیذارن که تو بدون تخت بمونی تختم میخرن منو بچه فرض کرده بود پیش شوهرم میگفت بابای فلانی به دخترش خونه ماشینم داده پرش میکرد شوهرمم میگفت فلان وسیله رو نخرین پولشو بده من فلان کارو کنم منم میگفتم شوهرکردم زن که نگرفتم اونا با شماست آخر گفتم بابام میگه مشکلی نیست برای من فرق نداره ولی باید به اسم دخترم باشه دهنشو بست دیگه