2777
2789

میگه به پسرم کمک کنه خونه بخره اینقدر از حرفش عصبی شدم که نگو به خاطر اینکه واقعا فکرکردن بابای من سر گنج نشسته بخدا بابای خودش یک ریال کمکش نکرده فقط توقع دارن ما همه چیو جور کنین توی خرید جهیزیه که هیچی کمک نکردن هیچی نخریدن تازه اومده میگه شما خونه بخرید به نظرتون چیکار کنم میخوام تا عروسی نرم خونشون

توام با خنده میگفتی شما براش چرا خونه نمیخرید

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که

جهیزیه نخر پول رو بیار وسط همون میزان رو به اسم خودت کن

🟢فعلا 4️⃣8️⃣ تاپیک قدیمی گذاشتم و مابقیش رو بعدا میذارم. 🔴تا عید قربان (۴۰ شب) چهل تا تاپیک مشکل حقوقی میذارم برای یک نذر. 🟠برای روزای دیگه هم خدا بزرگه و ببینیم چه زاید باز.

اتفاقا ایده خوبیه اگه میتونه کمک کنه ولی به همون اندازه بزن به نام خودت جهیزیه چهارتا تیر و تختس که ...

سه ساله عقدم من جهیزیم کامله بعدم این حرف پرتوقعیه مگه میشه پدر داماد برای خرید خونه هیچی کمک نکنه ولی پدر عروس کمک کنه

مادرشوهرمنم کم از این حرفا نمیزد میگفت بگو سرویس چوب نمیخوام جاش ماشین بخرین بعدش که خریدن نمیذارن که تو بدون تخت بمونی تختم میخرن منو بچه فرض کرده بود پیش شوهرم میگفت بابای فلانی به دخترش خونه ماشینم داده پرش میکرد شوهرمم میگفت فلان وسیله رو نخرین پولشو بده من فلان کارو کنم منم میگفتم شوهرکردم زن که نگرفتم اونا با شماست آخر گفتم بابام میگه مشکلی نیست برای من فرق نداره ولی باید به اسم دخترم باشه دهنشو بست دیگه

سه ساله عقدم من جهیزیم کامله بعدم این حرف پرتوقعیه مگه میشه پدر داماد برای خرید خونه هیچی کمک نکنه و ...

خب میگفتی دیر گفتید من جهیزیه م کامله خونه هم با آقای داماد هست

سه ساله عقدم من جهیزیم کامله بعدم این حرف پرتوقعیه مگه میشه پدر داماد برای خرید خونه هیچی کمک نکنه و ...

شدن ک میشه 

زیاد دیدم خانواده داماد وسعشون نمیرسه خانواده عروس همجوره کمک کردن 

ولی

همین عروسا رو بیشتر اذیت میکنن 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺