2777
2789

فردا قمر در عقرب تموم میشه

یه ظرف آب بزاره جلوش شروع کنه به خوندن سوره جن سوره تکویر چهار قل آیتالکرسی و هفتاد مرتبه آیه سی و سه الرحمن

به نیت گشایش بخت و رفع انرژی منفی بعد اون آب و بخوره یا بریزه تو پارچ آب همه خانواده بخورن

هر وقتم در طول روز تونست آیه ۷۴ سوره فرقان والذین یقولون ربنا هبلنا رو این آیه رو کامل بخونه به نیت آمدن خاستگار و عقد کنه اینا رو با اطمینان به خدا از ته قلب بدون وسواس انجام بده با توکل بخدا درست میشه

مجردا همتون انجام بدید منم دعا کنید خدا مشکل زندگیمو حل کنه

انشاءالله همگی خوشبخت بشید

درسته باید تو جمع باشید بخودتونم برسید اما اینا رو گفتم حتما انجام بدید قبلش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پسر خوب باید باشه واقعا وگرنه مجردی از طلاق بهتره

دقیقا عزیزم الان همه چی دارم پدرم تا جون ادمیزاد ررام فراهم میکنه برای چی برم زندگی بدی تشکیل بدم بیفتم تو هچل بدبخت شم ولی خب سنم داره میرهدبالا 

والا من تو جمع هم هستم خوشگلم خوش مشربم به خودم میرسم امکان نداره چیزی مد باشه من نخرم ولی خبری نیست ...

عزیزم کلا شرایط اقتصادی هم جوری هست پسرا نمیتونن جلو بیان حتی اگه دلشون بخواد

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

عزیزم کلا شرایط اقتصادی هم جوری هست پسرا نمیتونن جلو بیان حتی اگه دلشون بخواد

اگه پسری خوب باشه خب دخترام باید در حد معقول از توقعاتشون کم کنن در حد معقول. 

که بسلامتی برن خونه بخت

اگه پسری خوب باشه خب دخترام باید در حد معقول از توقعاتشون کم کنن در حد معقول. که بسلامتی برن خونه بخ ...

اره واقعا 

اما دیگه برآورده کردن همون نیاز های معقول هم کار هر کسی نیست متاسفانه با این هزینه اجاره خونه و خورد و خوراک و..

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :)