2777
2789
عنوان

چرا بعضی کاربرا حقیقت هارو نمیگن در مورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 60 پست
خب افرین من خودمم دارم از همین ی نیخه پیچیدن مینالم دیگه دارم میگم وقتی یکی ازدواجش خوب نیست چرا میا ...

موافقم ولی خب اینکه گفتی تا فلان سن باید ازدواج کنن هم یه جور نسخه پیچیدنه، نه؟!

ما نمیتونیم به آدما بگیم کاری که خودمون انجام میدیم رو انجام ندن

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده:1404/1/16.. ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با حرف هات موافقم. ازدواج نه سن کم خوبه نا سن زیاد 

ازدواج به موقع خوبه ولی با آدم درست نه هر کسی 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
بیشتر ببینید

نی نی سایتا علم غیب ندارن شما چی فکر میکنی و اطرافیان چی میگن طرف میگه ۳۰ سالمه بر اساس تجربه و ....میگن هنوزم میشه ازدواج کرد و دنیا به آخر نرسیده

کسی مجبور نیست از اینجا کمک بخواد بعد شم مثل اون کاربر تاپیک بزنه به حرف نی نی سایتا گوش ندید

هرکس با توجه به خودش نظر میده 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
خب چیکارکنیم ؟کاری از دستمون برمیاد؟بهشون بگیم اره ترشیدی ؟شوهر پیدا کنیم براشون؟انتظارت چیه ازمون

انتظار میره گمراهشون نکنید که ازدواج خوب نیست و اینا

که بعد سنشون بالا رفت و ۴۰ سالشون شد تازه بفهمن چی سرشون اومده

‌•●{~~}●•  من‌ 

ازدواج یه روی خوب داره یه روی بد هم سختی و حرف شنیدن و بحث و دعوا داره هم دلخوشی و روزای خوب و حال خوب کنار همسر . نه همیشه همه چی گل و بلبله نه همیشه جهنم و داغون. همسر خوب باشه و درکت کنه و حمایت کنه گل و بلبلش بیشتره اگر اخلاق نداشته باشه و بی اعصاب و بی پول باشه جهنمش بیشتره. گاهی یکی مستقله و حمایت و جسارتش رو داره جدا میشه و گاهی یکی بعد طلاق جایی برای برگشت ندارد و ادامه میده.اونی هم که از زندگیش راضیه دو دستی میچسبه. ازدواج هم سن نداره گاهی دختر 18 ساله ازدواج می‌کنه و جوری زندگی می‌کنه انگار دختر سی ساله س و عقل و تدبیر داره گاهی دختر 35 ساله ازدواج می‌کنه و عقلش و تصمیماتش هنوز بچه گانه س.اینجا هم مجازیه و نمیشه به همه حرفها اعتماد کرد.هیچکس جای دیگری نیست و همه از تجربه خودشون میگن.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
آخه این رو در جواب تاپیک یه آقا گفتنخیلی تاسف باره

اوه این بده!!!

الان اگه بگیم "پیک می" میگن تو اصلا میدونی یعنی چی؟!

نه فقط اونی که خودش اون حرف رو زده میدونه خودش کیه🤗😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده:1404/1/16.. ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

من یه همکار دارم همش میگه ازدواج بده فلانه بهمانه بعد تمام کارت حقوق شوهرش دست اینه بعد شوهره هم که بهش زنگ میزنه شوهره کلی قربون صدقه این میره بااینکه 20 ساله ازدواج کردن زنه قیافه هم نداره من نمیدونم از ازدواج این دیگه چی میخواد شوهره هم خیلی بهش وفاداره 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
انتظار میره گمراهشون نکنید که ازدواج خوب نیست و ایناکه بعد سنشون بالا رفت و ۴۰ سالشون شد تازه بفهمن ...

اگه ازدواج نکردن برای اینه که خاستگار یا کیس خوب نداشتن وگرنه با حرف ما هیچوقت مجرد نمی موندن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید
اوه این بده!!!الان اگه بگیم "پیک می" میگن تو اصلا میدونی یعنی چی؟!نه فقط اونی که خودش اون حرف رو زده ...

😂😂😂😂😂

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
شما خیلی نظرت کامل محترمانه عاقلانه بود خیلی تفکر پخته ایی داری بهت تبریک میگم عزیزم حرف منم همینه ا ...

زنده باشی گلم 🧡

واست آرزو کردم اون چیزی ک خیلی وقته ذهنتو مشغول کرده رو بخری 🙂

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

قطعا سن ازدواج متغیره و نباید بخاطر اینکه سن زیاد نشه بدون فکر با کسی ازدواج کرد که بدتر بشه شرایط و یکجورایی با پایه خودش ادم بره تو چاه 

ولی بنظرم نا امید کردن و بد گفتن زیادم خوب نیست که نه ازدواج بده ما پشیمونیم عشق و حال کن گور بابای ازدواج 

اینا شاید برا بعضی ازدواجای ناموفق درست باشه اما خیلیا هم با ازدواجشون بسیار خوشحال تر و موفق تر شدن 

و در کل بنظرم ازدواج خوبه اکر با فرد درستش باشه

البته یکی از علت های کم شدن امار ازدواجم شرایط سختشه که جرئت نمیکنن خیلیا ازدواج کنن

موافقم ولی خب اینکه گفتی تا فلان سن باید ازدواج کنن هم یه جور نسخه پیچیدنه، نه؟!ما نمیتونیم به آدما ...

عزیزم این داستانی ک تا فلان سن دیگه ادم باید ازدواج با دلیل و منطق منه 

اولا ک بخاطر بارداری پر خطره چون از ی سنی به بعد ممکنه بچه دار شدن سخت بشه(خاله ی خودم با اینکه تو روابطش با همسرش خیلی موفق و خوشبخته اما برای بچه داری بخاطر سنش بارداری پر خطر وحشتناک داشت و همش بچه هاش میوفتادن ) 

دوما وقتی کسی مادر نشده  نمیدونه حس بچه داری چطوره ک شاید ازش خوشش اومد؟ شاید دلش خواست دو تا بچه داشته باشه؟ 

خب همه میدونن ک سن ک میره بالا اعصاب و حوصله ادم کمتر میشه  

این ی چیز معمول بود ک من گفتم وگرنه استثنا ام داریم 

اصلا بعضیا هدفشون از ازدواج بچه نیست خب اونا کلا بحثشون فرق داره

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید
به نظر هنوز برا ازدواجت دیر نشده 😂❤️ هنوزم میتونی ازدواج کنی خوشبخت باشی عزیزم ان شاء الله تو همین ...

ممنونم عزیزم از محبتت 

اما

ایشون مراسمش چهلمش بود شفا پیدا نکردن و فوت شدن🥺

گاهی باید پذیرفت که اقبال سیاه افسانه نیست. 

میدونم منم به سالش نمیرسم