2777
2789
عنوان

چرا بعضی کاربرا حقیقت هارو نمیگن در مورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 60 پست
چیزی نیست کار خونه خسته اش کرده

🤷

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.پیام ناشناس:https://daigo.ir/secret/3982457255 ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

دقیییقا زن همکار شوهرم بچه سومشو بدنیااورده بعد یسره غرمیزنه ومیناله وشوهرشو تحقیر میکنه اگ خب انقدر بدت میاد ازش چطور شب باهاش میخابی 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تفکرات تو و امثال تو وحشتناک ضد زن هست.

این که بیای برای یه جامعه تعیین کنی باید تا سن فلان ازدواج کرد...باید تا سن فلان بچه دار شد...باید فلان بود بهمان بود یعنی داری کلیشه سازی می کنی...داری از زن این جامعه موجودی رو می سازی که اگه به هر دلیلی ازدواج براش رقم نخورد از جامعه طرد بشه...خودشو سرزنش کنه...باید این جامعه روزی بفهمه ازدواج می تونه اتفاق بیفته می تونه اتفاق نیفته...اگه اتفاق نیفتاد هم هیچ ایرادی نداره...این بار روانی منفی رو تموم کنین...کم مثل زنای عهد قاجار به دنیا نگاه کنین...همینه که بعضیا با ازدواج نکردن و بچه دار نشدن افسردگی می گیرن یکی از عواملش تفکرات امثال شما هست.

.

چرا فکر میکنی تو حقیقت رو میدونی؟!اون "حقیقت" فقط برای شرایط خودت صدق میکنه نه دیگران!!!جلیقه نجات ر ...

خب افرین من خودمم دارم از همین ی نیخه پیچیدن مینالم دیگه 

دارم میگم وقتی یکی ازدواجش خوب نیست چرا میاد ی کسی ک میخواد ازدواج کنه رو ته دلشو خالی میکنه؟

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید
دقیقاااا مثلا من میگم نزدیک چل سالمه میگن سنی نداری!! البته از سر محبت و دلسوزی میگن. اما۴۰ ینی ورو ...

شما بزرگسالی

میانسالیت هنوز شروع نشده

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

لازم نیست با این لحن بگن من خودم توی کامنتم گفتم عزیزم درسته ک ۳۱ سالته ولی هنوز جا داری خواهان هاتو ...

گاهی بحث راست و دروغ نیست آدم دلش نمیاد طرف مقابل را ناامید کنه با کلمات متفاوت تر میخواد اون طرف را از ناامیدی در بیاره وگرنه که طرف خودش داره اقرار می‌کنه ببخشید کور یا احمق نیست که 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
🤷

بیخیال!!! هممون میدونیم اکثر کاربرا میان اینجا عصبانیت و گاها حرصشون رو خالی کنن و برن

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙                                                                             ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

اینجا هیشکی نمیدونه چی میگه 

یه سوال رو دوبار تاپیک بزن ببین همون به نفر در دو تاپیک عقاید مختلف داره 

شنونده باید عاقل باشید 

تصمیمات مهم زندگیتون رو از اینجا برندارید 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
از نظر خودم واسه ازدواج هیچ وقت دیر نیست و هیج محدودیتی نداره ‌.ببین از دنیای بی خیالی (مجرد )وارد د ...

شما خیلی نظرت کامل محترمانه عاقلانه بود 

خیلی تفکر پخته ایی داری بهت تبریک میگم عزیزم 

حرف منم همینه 

ایشالله همیشه سلامت و موفق باشی

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

ادم میخواد ۸۰ سال ۹۰ سال عمر کنه

در این برابر واقعا ۳۰ سال سنی نیست

دختری در جستوجوی ارزوهاش من فاطمم اهل مازندران  یه عشق دارم که دیوانه وار عاشقشم و عاشقمه  آرایشگرم . به امید روزی که تاپیک بزنم به عشقم رسیدم همونیم تاپیک تیکر سربازی میزدم بلاخره تموم شد سربازیش  همین یک کاربری رو دارم نینی یاررر رحم کن مرسییی

بیشتر ببینید
بیخیال!!! هممون میدونیم اکثر کاربرا میان اینجا عصبانیت و گاها حرصشون رو خالی کنن و برن

آخه این رو در جواب تاپیک یه آقا گفتن

خیلی تاسف باره 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.پیام ناشناس:https://daigo.ir/secret/3982457255 ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

خب چیکارکنیم ؟کاری از دستمون برمیاد؟بهشون بگیم اره ترشیدی ؟شوهر پیدا کنیم براشون؟انتظارت چیه ازمون

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید