2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسمش که میاد گرمم میشه😕

زندگی کن ولبخند بزن به خاطر آنهایی که از نفست آرام می گیرندوبه امیدت زنده هستند وبا یادت خاطره می سازند.نمی دانم در زندگیت"بهترین"چگونه معنا می شودمن همان بهترین را برایت آرزو می کنم.*-*
بیشتر ببینید

تابستون لختم باشی باز گرمت میشه دیگ مخمل جای خود داره

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

تابستون لختم باشی باز گرمت میشه دیگ مخمل جای خود داره

چی بگیرم مشکی بودنش اندازه مخمل جلوه کنه؟ آخه مخمل خیلی مشکی یا مثلا هر رنگ دیکه اش انگار جلوه میکنه  

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

من شلوار مخمل از این ک روش گربه نمیدونم خرگوش اینا هس دارم همشو جمع کردم گرمه

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید
واسه تابستون خوب نیست لباسای نخی مناسبتره

چه جنسی به اندازه مخمل جلوه میکنه  ؟ مخمل کاربنی  قرمز مشکی سبزش همش خیلییی جلوه میکنه و انگار مثلا مشکیش بیشتر مشکیه 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني