2777
2789

و همه چیز به خوبی پیش بره به امید خدا

تا مهر ماه گواهی نامم میاد آیا؟

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

احتمال دیرتر اومدنش زیاده

تیر ماه برم چی؟

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا دیر تر میاد من یادمه شهریور کلاس میرفتم بار اول هم قبول شدم گواهینامه ام بهمن اومد

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
احتمالا دیر تر میاد من یادمه شهریور کلاس میرفتم بار اول هم قبول شدم گواهینامه ام بهمن اومد

بعد قبول بشی ولی گواهینامه نیومده باشه میتونی سوار ماشین بشی تو شهر تردد کنی؟

بهتره خرداد بری

امتحانات دانشگام اون تایمه

بعد قبول بشی ولی گواهینامه نیومده باشه میتونی سوار ماشین بشی تو شهر تردد کنی؟

به نظرم نه نمیشه تازه گواهینامه هم بگیری تا سه ماه باید همراه یه نفر رانندگی کنی اینطوری شنیدم البته درست وغلطش نمیدونم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

مگه نگفتن ی‌ک ماه بعد قبولی میاد؟

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
به نظرم نه نمیشه تازه گواهینامه هم بگیری تا سه ماه باید همراه یه نفر رانندگی کنی اینطوری شنیدم البته ...

نه این درست نیست

فقط تا 6 ماه نباید تو جاده رانندگی کنه اونم یه شرایطی داشت یادم نمیاد 

آخره صبر سبزه🌱

سلام دوست من

شما چجوری ماشین بدون پلاک بهتون تحویل دادن؟  اخه ما هنوز فیزیک پلاک نیومده و ماشینمون توی نمایندگیه بنظرت اگه بریم ماشینو میدن بهمون؟؟

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40