2777
2789

من دختری بودم که از سر سادگیم همچیو به داداشم میگفتم فکر میکردم داداشه. اما دشمن اینکارو نمیکنه. از موقعیکه دبیرستان بودم گوشیم بدون رمز بود اون تک تک حرفای منو دوستمو میدونست منم چون خواهرم زود ازدواج کرد و احساس بی کسی میکردم هرموقع با دوستم بحثم میشد داداشم سیر تا پیازشو میدونست هم اینکه من میگفتم و هم کامل گوشیمو در غیابم میدید. بزرگتر که شدم رفتم سرکار دیدم با چیزایی ک خوشحال میشم خوشحال نمیشه حقوق گرفتم با اولین حقوقم گوشی A12 گرفتم ولی اندازه آیفون دارا ذوق کردم اون ایمیل برام درست کرد و هکم کرد همچی دستش بود دو سال کامل خبر نداشتم تو اون دو سال با همکارم آشنا شده بودم چت و تماس که داداشم فهمید و نزدیک بود سرمو ببرن. بعلاوه اینکه منو لگد زد بار دوم هم منو زد و تهمت زد ولی نمیدونم رو به سمت کدوم خدا میکنه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همیشه تو هر خانواده ای یه غیرتی پیدا میشه ، چون میدونن رابطه های امروزی بیشتر سواستفاده میکنن ، ولی زدن کار درستی نیست میتونست با ارامش صحبت کنه

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»

[QUOTE=376946580]خب هویج که نیس مرده دیگ روآبجیش غیرت داره[/QUOTاینجا اصلا ربطی بی غیرت نداره فضولی ...

خودش داداششو تو حریم خودش راه داده ایشونم میدونم کار اشتباهی کرده ولی از یه مرد توقع نداشته باشید با چنین اتفاقی بیاد آبجیشو موعظه کنه خب میزنه دیگ 

خودش داداششو تو حریم خودش راه داده ایشونم میدونم کار اشتباهی کرده ولی از یه مرد توقع نداشته باشید با ...

هرچی باشه این خانم دیگه مستقله و میتونه برا زندکیش تصمیم بگیره داداششم کارش اشتباه بوده ک هکش کرده چون وارد  حریم خصوصیش شده شاید میخواسته با رفیقاش صحبتای دخترونه یا دردودل چی کنه نباید ب حریم خصوصیش وارد میشد وقتی اینو فهمیده میتونسته درست با خواهرش صحبت کنه و بیینه حرف دلش چیه ن ک بزنه با زدن چیزی درست میشه مگه؟ن فق  خودشو تو چشم خواهرش خراب کرد و از اعتمادی ک بهش کرد پشیمونش کرد