2777
2789

من قبلا سقط داشتم متاسفانه

نزدیک سه سال هم بیمار بودم و هنوز هم کامل خوب نشدم

زندگیم خیلی سختی داشت...ازدواج دومم هست...

می تونم مرخصی استعلاجی بگیرم یه ماه ؟ همش نگرانم برای بچم....تازه فهمیدم باردارم...و تمام زندگیم در گرو این بچس 

.. سپردمش به خدا 

ولی تو کلاس درس خیلی بهم فشار میاد و معلم عربی هستم ...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام عزیزم بسلامتی انشالله که بچت رو سالم بغل می کنی ببین بعد تعطیلات بی درنگ از پزشکت بخواه برات بزنه لکه بینی داری چون ماه‌های اول بارداری هست طبیعیه فقط انگار باید دو هفته دو هفته برگه بگیری که نری کمیسیون 

حالا کمیسیون هم بری ایرادی نداره قبول میکنن چون لکه بیتی خیلی رایجه و خطر سقط داره 

منم معلمم شاگردهای پسوند بخدا اگه باردار بشم یک ثانیه نمیتونم تو کلاس وایسم واقعا شرایط خیلی بده 

داشتم میگفتم شاگردهای من پسر هستن و واقعا شرایط بدی دارم سر کلاس قصد بارداری دارم ولی باردار بشم یک ثانیه نمیرم چون واقعا خطرناکه 

و تورو خدا از همکارت بپرس چجور همش رو مرخصی گرفته منم قصد بارداری دارم

سلام عزیزم بسلامتی انشالله که بچت رو سالم بغل می کنی ببین بعد تعطیلات بی درنگ از پزشکت بخواه برات بز ...

موندم خواهر جان

آخه من پارسال هم عمل دیسک کردم سه ماه رفتم...محل کارم که ی شهر دیگه وید آبروم و برد...پیام زد گزینش ک این خودش و زده مریضی در صورتی ک واقعا مریص بودم

داشتم میگفتم شاگردهای من پسر هستن و واقعا شرایط بدی دارم سر کلاس قصد بارداری دارم ولی باردار بشم یک ...

این بچه همه زندگی منه

واقعا نمی دونم پیکار کنم از طرفی کلی وام دارم وگرنه مرخصی بدون حقوق میگرفتم