2777
2789
عنوان

کاش با ی مرد سن بالا ازدواج میکردم

1529 بازدید | 62 پست

ی خواستگار داشتم ۱۸ سال از من بزرگتر بود،من جواب منفی دادم ،دیشب دیدمش با خانومش،هر دو رستوران بودیم،اونا بعد از ما اومدن،صندلی رو براش کشید عقب ،صداشم میومد همش می‌گفت چی دوست داری سفارش بده جان دلم ،غذا میذاشت دهنش،بچه هم بغل خودش بود

بعد من😅

شوهرم گفت ی چیز ارزون سفارش بدیم بعد هر دو بچه رو من مراقبت میکردم شوهرمم عین.....میخورد،زود تموم کرد بعد یکسره می‌گفت زود باش خستم چقدر طولش میدی چقدر کندی😅😅😅😅😅

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولی برام سواله اقایونی که انقد اختلاف سنی بالایی با دختر خانم دارن چطوری روشون میشه میرن خواستکاری؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

😂😂😂😂عزیزم نشده دیگه حالا بااین یبارم نمیشه قضاوت کرد 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

به سن نیست عزیزم به شعور و معرفت من بابام هشت سال از مامانم بزرگتر یه اخلاقای بد داره ولی شوهر خودم چهار سال از من بزرگتر خیلی آقا یا پدر شوهرم سه سال از مادرشوهر م بزرگتر جیگرش خورده انقد بداخلاق

کاش ی مرد سن بالا 

هیکلی 

جذاب باشه😂😂

پولدار 

خیلی خوب میشد

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بیشتر ببینید

اون ده دقیقه رو مقایسه نکن منطق میگه ازدواج با این اختلاف سنی، تفاوت فکری و مشکلات عمیق زیادی به دنبال داره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بنظرم اینچیزا به شانسه

همسرم دهه 60 و مثل همسر شماس ولی دهه هفتادیا همونی هستن که آرزوشو داشتم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

به سن و سال نیست به تربیت مادره .مرد دو جا تربیت میشه .یه بار خونه مادرش .یه بارم تربیت زنش..تقصیر از خودت بوده که نخواستی چیزی ازش .اون خانومم قطعا خودشو دست بالا گرفته که همون خواستگار سابقت اونقدر نازشو میکشید 

تو ناز نکردی شوهرتم ناز کشیدن بلد نیست و یادش ندادی